Κλειστά κρατά τα χαρτιά του ο πρωθυπουργός για αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα – Συσκέψεις Κ. Μητσοτάκη στο Μαξίμου με στενούς του συνεργάτες

by admin
0 views

Φουντώνουν τα σενάρια για ανασχηματισμό της κυβέρνησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις διαβουλεύσεις με τους στενούς του συνεργάτες «διαβάζοντας» το μήνυμα της κάλπης. Πολλάκις έχει πει ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος, όπως και το κυβερνητικό έργο και με όχημα αυτή την αρχή θα προχωρήσει στις όποιες αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος για την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Όπως μετέδωσε η δημοσιογράφος του ΕΡΤΝews, κλειστά συνεχίζει να κρατά τα χαρτιά του ο πρωθυπουργός για τις επικείμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα με τις συσκέψεις και τις επαφές στο Μέγαρο Μαξίμου να συνεχίζονται και τους στενούς συνεργάτες του να τονίζουν ότι ο κος Μητσοτάκης σταθμίζει όλα τα δεδομένα και σε καμία περίπτωση δεν αποφασίζει εν θερμώ. Έτσι ο χρόνος της ανακοίνωσης του ανασχηματισμού παραμένει γρίφος ενώ σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα αύριο αναμένεται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο, ενώ από το Σάββατο έως και τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο εξωτερικό για να λάβει μέρος το Σάββατο σε δείπνο στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ουκρανία που πραγματοποιείται στην Ελβετία, την Κυριακή θα μετάσχει στις εργασίες της και τη Δευτέρα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες για την άτυπη σύνοδο των ηγετών της ΕΕ.

Με βάση τις προτεραιότητες που έθεσε ο πρωθυπουργός στο επίκεντρο παραμένουν, αλλά με στόχο τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, τα ζητήματα που απασχολούν περισσότερο τους πολίτες και η προώθηση μεταρρυθμίσεων σε τομείς όπου το κράτος έχει δυσλειτουργίες Ο πρωθυπουργός δίνει μεγάλη έμφαση στην οικονομία. Αυτό φάνηκε και από όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στο Bloomberg αναφέροντας ότι η Ελλάδα σχεδιάζει να αποπληρώσει δάνεια του πρώτου μνημονίου συνολικού ύψους 8 δισ. ευρώ νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα με τις αγορές να αναγνωρίζουν τόσο την πολιτική σταθερότητα στη χώρας μας με αυτήν την Κυβέρνηση όσο και την ικανότητά της να επιτύχει τους μακροπρόθεσμους στόχους της.

Σε κάθε περίπτωση, για τον ανασχηματισμό ρωτήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ενώ ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 20.00 στη γενική συνέλευση του ΣΕΤΕ με τον νέο πρόεδρο Γιάννη Παράσχη.

Ρεπορτάζ: Γεωργία Σκιτζή

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ