Κλασικός Μουρίνιο: Είδε κίτρινη κάρτα μόλις 20 λεπτά μετά το ντεμπούτο του στην Τουρκία

by admin
1 views

Ο “Special One” ανέλαβε τον τουρκικό σύλλογο τον Ιούνιο και έχει ήδη παίξει τρεις αγώνες για τα προκριματικά του Champions League. Το Σάββατο (10/8), εμφανίστηκε για πρώτη φορά στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε σε αγώνα της τουρκικής Super Lig εναντίον της Αντάνα Ντεμίρσπορ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με έντονες αντιδράσεις, με τον 61χρονο προπονητή να εμπλέκεται σε πολλαπλές διαμάχες με τους διαιτητές του αγώνα. Στο 20ο λεπτό, μετά από μια απόφαση εις βάρος της ομάδας του, ο Πορτογάλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον τέταρτο διαιτητή, γεγονός που τελικά ανάγκασε τον διαιτητή Ατίλα Καραογλάν να “κιτρινίζει” τον κόουτς της Φενέρμπαχτσε.

Οι γίγαντες της τουρκικής Super Lig, οι οποίοι ελπίζουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά από τη σεζόν 2013/14, ξεκίνησαν νικηφόρα, καθώς το γκολ του Έντιν Τζέκο στο 34ο λεπτό εξασφάλισε στην ομάδα του τρεις βαθμούς.

Η ομάδα του Μουρίνιο θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τη Λιλ στον επαναληπτικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League την Τρίτη (13/8). Είχε υποστεί ήττα με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι που ήταν εκτός έδρας.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ