Κλάιμπερν: «Θέλω να πάω την Μπολόνια σε άλλο επίπεδο»

by admin
1 views

Για το γεγονός πως είναι παίκτης της Μπολόνια και τον ρόλο του: «Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θέλω να πάω την ομάδα σε άλλο επίπεδο. Εγώ και η οικογένειά μου αγαπάμε την πόλη μέχρι τώρα. Φυσικά, είναι πιο μικρή, αλλά μας αρέσει αυτό. Ελπίζω πως φέτος θα μπορέσω να φέρω μερική από την εμπειρία που απέκτησα αυτά τα χρόνια.

Η ομάδα πέρσι ήταν στα Play-Ins. Δεν έρχομαι εδώ για να γίνω superstar, για αυτό είμαι και ενθουσιασμένος που είμαι εδώ. Θέλω να είμαι ηγέτης και να ξέρω τι μπορώ να ελέγχω. Δεν έρχομαι εδώ να είμαι ο Μάικλ Τζόρνταν. Έχουμε πολλούς έμπειρους παίκτες εδώ, και θέλω να συνεισφέρω σε αυτό.

Θέλω να προσφέρω κάτι από θέμα ηγεσίας, είμαι μεγάλος και με εμπειρία. Έχουμε παίκτες που δεν έχουν παίξει στην Euroleague ακόμα. Ελπίζω να είμαι ο μεγάλος από τον οποίον παίρνουν συμβουλές. Θέλω να βοηθήσω με κάθε τρόπο που μπορώ».

Για τους παίκτες χωρίς εμπειρία από την Euroleague: «Θα έχουν καλή ηγεσία δίπλα τους. Θα υπάρχουν καλές και κακές στιγμές, με κάθε παίκτη. Θα πρέπει να κρατήσουν το κεφάλι τους ψηλά ό,τι και να γίνει και να ακούσουν συμβουλές. Θα υπάρχουν λάθη, θα πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν, γνωρίζοντας πως έχουν καλύψει».

Για τον λόγο που υπέγραψε στην ομάδα: «Έχω παίξει με μερικά από τα παιδιά, τον Άντε, τον Τορνίκε, τον Ντάνι, τον Ακίλε. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ με αυτούς. Όταν μου τηλεφώνησε ο Τορνίκε, ήταν εύκολη απόφαση. Φέτος ελπίζω να έχουμε μία σπουδαία χρονιά. Οι οπαδοί ήταν απίθανοι, τόσο θορυβώδεις. Αυτό με τράβηξε σε αυτό το μέρος.

Πέρσι έκαναν τρομερή δουλειά με το ρόστερ που είχα. Όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Μάρκο. Είναι ακόμα καταπληκτικός. Εγώ και ο Χάκετ έχουμε κερδίσει την Euroleague μαζί, και με τον Τορνίκε έχουμε γίνει οικογένεια».

Για το αποτέλεσμα της Euroleague: «Κάθε χρόνο η Euroleague γίνεται όλο και καλύτερη. Στην πρώτη μου χρονιά στην Εφές, ήμουν εγώ, ο Λάρκιν, ο Μίσιτς και δεν μπήκαμε playoffs. Οπότε πρέπει να “δεθεί” η ομάδα στην προετοιμασία και να μάθουν όλοι να παίζουν μεταξύ τους».

Για την επαφή του με τον Μπάνκι: «Η πρώτη επικοινωνία ήταν τρομερή. Τα είπε όλα. Μου είπε τι ζητάει από εμένα και με ξέρει. Μέχρι τώρα είναι πολύ καλός. Δίνει πολλές πληροφορίες, θέλει όλοι να ξέρουν όλα τα πλάνα».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ