Κινείται ξανά για Παλίνια η Μπάγερν

by admin
0 views

Οι “κότατζερς” ανακοίνωσαν το καλοκαίρι την επέκταση του συμβολαίου τους με τον 28χρονο Πορτογάλο διεθνή μέσο μέχρι το 2028 με αυξημένες ετήσιες απολαβές, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς.

Αυτό άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να ενταχθεί το χειμώνα στην Μπάγερν, η οποία δεν πρόλαβε ν’ αποκτήσει τα δικαιώματα του την τελευταία ημέρα της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα του Μονάχου όμως αποφάσισε, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ν’ αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του, καθώς έκρινε πως δεν ήταν καλό για την οικονομική ισορροπία της να διαθέσει τότε 55 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του Παλίνια από τη Φούλαμ.

Τώρα όμως, με συγκατάθεση του νέου τεχνικού της, Βενσάν Κομπανί, η Μπάγερν επανέρχεται στη διεκδίκησή του, σύμφωνα με πληροφορίες του “Sky Sports”, και σκοπεύει να προσφέρει 50 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματά του. Και ο ίδιος ο Παλίνια θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και πιέζει τη διοίκηση της Φούλαμ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ