Κιέζα για το γκολ της Αλβανίας στο 23ο δευτερόλεπτο: «Θετικό σοκ» (video)

by admin
0 views

Ο επιθετικός της Σασουόλο ξεπέρασε το προηγούμενο γρηγορότερο γκολ των Euro, που είχε σημειωθεί από τον Ντμίτρι Κιριτσένκο της Ρωσίας, μετά από 67 δευτερόλεπτα εναντίον της Ελλάδας το 2004.

Η Αλβανία έχασε τελικά με 2-1 στον εναρκτήριο αγώνα της στον όμιλο Β, αλλά οι οπαδοί τους θα θυμούνται για πάντα εκείνη τη στιγμή που “ταρακούνησε” για λίγο τους πρωταθλητές Ευρώπης.

«Ήταν μια αρνητική κατάσταση, αλλά καταφέραμε να επιστρέψουμε. Για εμάς ήταν μια αναδρομή, θυμίζοντας τον τελικό με την Αγγλία, όταν μείναμε πίσω στο σκορ στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Κάναμε σπουδαία εμφάνιση, όλοι μαζί ως ομάδα, ανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Πρέπει να πούμε ότι η Αλβανία ήταν μια δύσκολη ομάδα για να την αντιμετωπίσουμε. Θα μπορούσαν να βρουν την ισοφάριση, αλλά η ισοπαλία θα ήταν λάθος αποτέλεσμα. Είχαμε την ευκαιρία να σκοτώσουμε το ματς νωρίς, είναι ένα μάθημα για το μέλλον», είπε ο Φεντερίκο Κιέζα σε ερώτηση για την αντίδραση της Ιταλίας μετά το γκολ που δέχτηκε στο 23 δευτερόλεπτο.

Σε ερώτηση για τις ομοιότητες με τον τελικό του 2021 κόντρα στην Αγγλία ο επιθετικός της Γιουβέντους είπε: «Ναι, υπάρχουν ομοιότητες. Είμαστε μια ισχυρή και ενωμένη ομάδα. Αυτή ήταν η δύναμή μας πριν από τρία χρόνια και σίγουρα θα είναι και σε αυτή τη διοργάνωση. Το δείξαμε σήμερα (15/6), δεν είναι εύκολο να δεχτείς γκολ στο πρώτο λεπτό. Θα μπορούσε να τελειώσει διαφορετικά. Έχουμε παίκτες υψηλής ποιότητας που θα τους αποκαλούσα κορυφαίους παίκτες. Μείναμε ψύχραιμοι, κρατήσαμε την μπάλα όπως μας είπε ο προπονητής και τελικά ανατρέψαμε το ματς. Νομίζω ότι αξίζαμε αυτή τη νίκη».

Σχετικά με τον επόμενο αγώνα κόντρα στην Ισπανία ο Κιέζα είπε: «Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας. Η Ισπανία είναι μια σπουδαία ομάδα, το έδειξε σήμερα (15/6) αλλά και στο παρελθόν, όπως και εμείς. Θα πάμε στο γήπεδο με όρεξη να παλέψουμε για κάθε μπάλα. Καταλαβαίνω (την ικανότητά τους) να κρατούν την μπάλα, αλλά ο προπονητής θέλει επίσης μια φυσική προσέγγιση, η οποία επίσης παίζει ρόλο σε ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ