Κερ: «Απλά λέω στον Κάρι και τον Λεμπρόν να πάρουν το χρυσό μετάλλιο»

by admin
1 views

Για τις αλλαγές που κάνει στη διάρκεια των αγώνων: «Θα δούμε αν θα το κάνουμε, αλλά μου αρέσει αυτό που έχω δει μέχρι τώρα. Άμυνα, άμυνα, άμυνα. Αν μπορούμε να βάζουμε φρέσκους παίκτες πέντε λεπτά μετά, και να συνεχίσουμε να το κάνουμε, και να συνεχίσουμε να αμυνόμαστε όπως έχουμε κάνει, τότε έχουμε αρκετές πιθανότητες. Θα σκοράρουμε, έχουμε άτομα που σκοράρουν. Πρέπει να βασιστούμε στην άμυνα. Ό,τι μας δίνει τις καλύτερες πιθανότητες να αμυνθούμε κόντρα στου αντιπάλους, αυτό θα κάνουμε».

Για τους νέους παίκτες που είναι στο ρόστερ μαζί με τους θρύλους: «Μου αρέσει αυτό, το να έχω κάποιους νέους παίκτες τώρα ώστε να είναι μέρος και των επόμενων γκρουπ. Αλλά δεν το σκεφτόμαστε αυτό όταν διαλέγουμε το ρόστερ, απλά φτιάχνουμε το καλύτερο ρόστερ που μπορούμε. Προσπαθούμε απλά να κερδίσουμε».

Για την αρχική πεντάδα: «Έχουμε ένα συνδυασμό που μας αρέσει. Ο Αντεμπάγιο με τον Ντέιβις από τον πάγκο ήταν εκπληκτικοί, θα συνεχίσουμε έτσι. Ο Εμπίιντ θα ξεκινάει. Είναι οι παίκτες δίπλα στους Κάρι και Λεμπρόν που σκεφτόμαστε και ακόμα δεν έχουμε δει τον Ντουράντ. Υπάρχουν ακόμα πράγματα να σκεφτούμε. Αλλά μου αρέσει που έχουμε πολλά βίντεο να δούμε και έχουμε καλή αίσθηση για διαφορετικές πεντάδες».

Για το αν νιώθει περισσότερη πίεση τώρα από όταν έπαιζε στους Μπουλς: «Περισσότερη ένιωθα στους Μπουλς, γιατί έπρεπε να το κάνω εγώ. Τώρα απλά λέω στον Κάρι και τον Λεμπρόν να κερδίσουν το χρυσό μετάλλιο».

Για το γεγονός πως προπονεί τον Λεμπρόν: «Είναι τρομερό. Έχω εκπλαγεί από την προσπάθεια, τη συγκέντρωση και την αφοσίωσή του σε κάθε άσκηση. Μιλάει, ακόμα και στα ματς των προπονήσεων, μιλάει και φωνάζει τα συστήματα. Ηγείται με το παράδειγμά του. Ο τύπος είναι απίστευτος. Το ήξερα αυτό από πάντα, αλλά το να το βλέπεις από κοντά, είναι πολύ ξεχωριστό».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ