Κασελάκης: «Να κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι»

by admin
0 views

Την ερχόμενη Πέμπτη (6/6, 21:15) θα διεξαχθεί στο γήπεδο Ανδρέας Παπανδρέου ο τελικός της τρίτης θέσης για τη Basket League, ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Άρη.

Οι «κυανοκίτρινοι» θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στο τελευταίο παιχνίδι της φετινής αγωνιστικής περιόδου και ο αρχηγός της ομάδας Λεωνίδας Κασελάκης αναφέρει τα εξής:

«Για μας είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς απέναντι στον Άρη, θέλουμε να κλείσουμε με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν για να θεωρηθεί απόλυτα πετυχημένη. Ξέρουμε ότι έχουμε έναν αντίπαλο μπροστά μας που παίζει στο όριο του φάουλ σε κάθε κατοχή και έχει δείξει τον χαρακτήρα του σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάνοντας σπουδαίες εμφανίσεις και πραγματοποιώντας συνέχεια υπερβάσεις».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας και να του δώσουμε χαρά στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Με τον τρόπο μας να του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλη τη στήριξη που μας παρείχε κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με την απαραίτητη ένταση που απαιτεί ένα τέτοιο παιχνίδι».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ