Καλμαζίδης: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μαχητικότητα και την προσπάθεια…»

by admin
1 views

To δείγμα του ΟΦΗ, είναι πολύ θετικό, σύμφωνα με τον έμπειρο τεχνικό, που έκανε τον απολογισμό, απο την εικόνα της ομάδας, στο τουρνουά που έγινε στη Σερβία, όπου ο ΟΦΗ κοίταξε στα μάτια, ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης:

Για το να έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα: «Οπωσδήποτε. Παίξαμε με πολύ δυνατές ομάδες και η πορεια μας, είναι απρόσμενη στο τουρνουά. Φτάσαμε στο σημείο να διεκδικούμε την πρώτη θέση, κόντρα σε δυνατές ομάδες, πιο έτοιμες απο εμάς.

Στο πρώτο σετ με τη Λέφσκι ήμασταν πολύ καλοί. Όπως και στο δεύτερο σε μεγάλο βαθμό, μετά… μείναμε απο καύσιμα.

Δεν είμαστε ακόμη στην φάση, για τόσα συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τον μεγάλο αριθμό ματς την ίδια μέρα: «Η επίσημη αγωνιστική περίοδος, δεν είναι για μας τόσο κοντά, όσο στις άλλες ομάδες, που ξεκινούν σύντομα τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Κουράστηκαν πολύ τα παιδιά. Το ξέρω. Κάναμε καλό ξεκίνημα με τη Λέφσκι στα δυο πρώτα σετ, αλλά στα άλλα δυο δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε και το καταλαβαίνω,

Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την προσπάθεια όλων των παιδιών.

Αλλά και την μαχητικότητα τους. Αυτό είναι κάτι που θα μας συνοδεύσει σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και ελπίζω να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Για την “αίσθηση” που του δίνει η ομάδα του: «Εγώ νιώθω πολύ καλά. Τα δείγματα που είδαμε σε αυτό το τουρνουά, είναι πολύ καλά. Αλλά είναι ένα μικρό δείγμα. Το πρωτάθλημα είναι ακόμη πολύ μακρύ και σε χρόνο και σε απαιτήσεις.

Να είμαστε γεροί, να μην έχουμε σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν ξέρω ακόμη τις υπόλοιπες ομάδες, για να μπορώ να κρίνω.

Αλλά, εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το πρόσωπο που δείξαμε σε αυτό το τουρνουά και ακόμα καλύτερα».

Για τα εγκωνιατηκα σχόλια του Ζελιάσκοφ: «Παίξαμε με τη Λέφκσι που είναι Κυπελλούχος και πρωταθλήτρια Βουλγαρίας. Την Αρκάντα, που έφτασε στον τελικό της Ρουμανίας. Και τη Βοϊβοντίνα, επίσης πολύ ψηλά στο πρωτάθλημα Σερβίας. Μιλάμε για ομάδες που πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα τους. Εμείς επιστρέψαμε φέτος στην Volley League.

To δείγμα που δείξαμε εδώ, είναι ένα πολύ θετικό δείγμα».

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ