Καλή η εικόνα της Ιταλίας, με νίκες στα τελευταία τους παιχνίδια πριν το Euro Σλοβακία και Γεωργία

by admin
1 views

Οι Ιταλοί πήραν τη φιλική νίκη χάρη σε ένα πολύ όμορφο γκολ του Φρατέζι με εναέριο πλασέ, μετά από ασίστ του Κιέζα, το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως στο «Κάρλο Καστελάνι».

Η Σλοβακία ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Ουαλία κι έδειξς πως ανυπομονεί για την έναρξη του Euro 2024. Ο Κούτσκα (45’) άνοιξε το σκορ για τη Σλοβακία, με τον Μπόζενικ στο 56’ να γράφει το 2-0 και ο Αμπάντου με αυτογκόλ να δίνει αέρα τριών τερμάτων στους γηπεδούχους στο 60’. Ο Μπένες στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0 απέναντι στην Ουαλία.

Σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Γεωργία λύγισε το Μαυροβούνιο με σκορ 3-1 και σίγουρα δεν θ’αποτελέσει εύκολη λεία για κανέναν αντίπαλο στα γήπεδα της Γερμανίας. Η ομάδα του Σανιόλ προηγήθηκε στην πρώτη της φάση με τον Κιτεϊσβίλι στο 10’, ενώ ο Κβαρατσκέλια σέρβιρε το 2-0 στο 33ο λεπτό στον Μικαουτάτζε, με το σκορ να μένει ως το φινάλε του πρώτου μέρους.
Η είσοδος του Γιόβετιτς άλλαξε την εικόνα του Μαυροβουνίου, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να σκοράρει με άψογο πλασέ και να μειώνει σε 2-1 στο 66’, αλλά παρά την πίεσή τους οι γηπεδούχοι δεν βρήκαν δεύτερο γκολ. Ίσα που το πλήρωσαν κιόλας, αφού ανέβηκαν ψηλά στο γήπεδο και ο Ζιβζιβάτζε στο 84ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ