Κίνα-Σεντζέν: Εντυπωσιακή ήταν η διοργάνωση της έκθεσης για την προώθηση του κινεζικού πολιτισμού

by admin
1 views

Πάνω από 4.000 επενδυτικά προγράμματα, αλλά και προγράμματα χρηματοδοτήσεων παρουσιάστηκαν στην έκθεση για τον πολιτισμό The 20th China (Shenzhen) International Cultural Industries Fair (ICIF), που έκλεισε χθες τις πύλες στην μητρόπολη Σεντζέν που βρίσκεται στα νότια της Κίνας.

Πρόκειται για μία έκθεση στον τομέα του πολιτισμού που έχει ηγετικό ρόλο στο εκθεσιακό περιβάλλον της Κίνας, αλλά και μία σημαντική πλατφόρμα που προωθεί την παγκοσμιοποίηση της κινεζικής κουλτούρας.

Η φετινή εκθεσιακή διοργάνωση περιελάμβανε περισσότερες από εκατό παράλληλες εκδηλώσεις για την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων, αλλά και νέα προϊόντα υπηρεσιών που παρουσιάστηκαν κατά το πενθήμερο που προηγήθηκε.

Παράλληλα, η έκθεση φιλοξένησε περισσότερες από 20 εμπορικές προωθητικές ενέργειες, ενώ διέθετε 52 εκθεσιακούς χώρους παράλληλης χρήσης, όπου παρουσιάστηκαν θέματα, όπως, ο ρόλος της ψηφιοποίησης και της σύγχρονης καινοτομίας στον τομέα της εμπορικής προώθησης του πολιτισμού, αλλά και η συνεργασία στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου Γκουανγκντόνγκ-Χονγκ Κονγκ-Μακάο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Xinhua

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ