Κίνα: Ξεπέρασαν τα 8 δισεκατομμύρια γιουάν τα έσοδα της θερινής κινηματογραφικής περιόδου

by admin
1 views

Τα έσοδα του κινεζικού box office για τη φετινή θερινή περίοδο (1η Ιουνίου-31η Αυγούστου) είχαν ξεπεράσει τα 8 δισεκατομμύρια γιουάν (1,02 δισεκατομμύριο ευρώ) μέχρι χθες, Κυριακή, το βράδυ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της πλατφόρμας ταινιών Beacon, στην κορυφή του κινεζικού box office βρίσκεται η κωμωδία “Successor,” με τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των ηθοποιών Σεν Τενγκ και Μα Λι.

Η ταινία έκανε κινηματογραφική πρεμιέρα στις 16 Ιουλίου. Παρουσιάζει την ιστορία ενός πλούσιου ζευγαριού που οργανώνει ένα περιβάλλον προκλήσεων για το γιο τους, προκειμένου να δρομολογήσουν την προσωπική εξέλιξή του.

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, τα έσοδα από την προβολή της αναφερόμενης κωμωδίας είχαν καταγραφεί περίπου στα 2,57 δισεκατομμύρια γιουάν (330 εκατομμύρια ευρώ) αντιστοιχώντας σε ποσοστό 32% επί του συνόλου των εισπράξεων στο κινεζικό box office.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το θρίλερ “A Place Called Silence,” με έσοδα 1,29 δισεκατομμυρίου γιουάν (160 εκατομμύρια ευρώ). Η κινηματογραφική πρεμιέρα του θρίλερ έγινε στις 3 Ιουλίου και έχει θέμα τις διαστάσεις του σχολικού λεκτικού εκφοβισμού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ