Κέσαρ: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα»

by admin
4 views

Ο Ιγκόρ Κέσαρ μίλησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου κι αναφέρθηκε στη νέα πρόκληση της καριέρας του, αλλά και τους λόγους, που επέλεξε να παίξει στον “Γηραιό”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέσαρ:

«Είμαι χαρούμενος, αλλά και ενθουσιασμένος, που θα έχω την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας: «Όταν δέχθηκα την πρόταση του ΗΡΑΚΛΗ, μου φάνηκε μια πολύ καλή περίπτωση για την καριέρα μου, με προοπτική. Ήξερα ότι ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι μια ομάδα, με μεγάλη ιστορία, πλούσια παράδοση και με εξαιρετικούς φιλάθλους».

Ο Σέρβος παίκτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Petar Aleksic και αυτά που του είπε ο συμπατριώτης του τεχνικός ήταν απολυτώς πειστικά:

«Μίλησα με τον προπονητή και πολύ γρήγορα βρήκαμε το σημείο επαφής. Αυτό που λέμε: μιλήσαμε την ίδια γλώσσα. Μου άρεσαν πραγματικά αυτά που μου είπε, σχετικά με το πλάνο που έχει η ομάδα και τον τρόπο, που με βλέπει, σε όλο αυτό το σχέδιο».

Ο Kesar θέλει να υποστηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί την προσπάθεια της ομάδας την καινούργια σεζόν.

«Θα κάνω οτιδήποτε μου ζητήσει ο κόουτς. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να βοηθήσω την ομάδα, με την εμπειρία μου και τις ικανότητές μου».

Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ: «Να είναι στο πλευρό μας όλη τη σεζόν, ό,τι κι αν συμβεί στη διάρκειά της και να φέρουμε όλοι μαζί την ομάδα εκεί που ανήκει».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ