Κέρκυρα: Ξενάγηση της πριγκίπισσας Κάκο της Ιαπωνίας στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης

by admin
0 views

Στο Μουσείο Ασιατικής Τέχνης στην Κέρκυρα θα ξεναγηθεί σήμερα Πέμπτη 30 Μαΐου η πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψής της στην Ελλάδα, ενώ το μεσημέρι η υπουργός Τουρισμού θα παραθέσει γεύμα προς τιμήν της.   

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχτηκε στην Κέρκυρα την Πριγκίπισσα Κάκο της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ελλάδα με αφορμή τον εορτασμό του Έτους Πολιτισμού και Τουρισμού Ελλάδας – Ιαπωνίας 2024, αλλά και την επέτειο των 125 χρόνων από τη σύναψη διπλωματικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

Η πριγκίπισσα Κάκο στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελλάδα, μετέβη χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο της πόλης συνοδεία της υπουργού Τουρισμού, όπου τις υποδέχτηκε ο δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Στέφανος Πουλημένος.

Μετά από ολιγόλεπτη ξενάγηση στους χώρους του Δημαρχείου, η πριγκίπισσα Κάκο, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο δήμαρχος Στέφανος Πουλημένος περιηγήθηκαν στην Παλιά Πόλη της Κέρκυρας, περπάτησαν στον κεντρικό πεζόδρομο της Νικηφόρου Θεοτόκη, σταμάτησαν για λίγο στον προαύλιο χώρο του Αγίου Σπυρίδωνα και κατέληξαν στον πεζόδρομο του Λιστόν απ’ όπου αναχώρησε η ιαπωνική αποστολή.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος



Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ