Κέιτ Μίντλετον: Ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες – Το συγκινητικό βίντεο με τον Γουίλιαμ και τα παιδιά τους

by admin
1 views

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον μίλησε για την ανακούφισή της μετά την ολοκλήρωση του κύκλου χημειοθεραπείας της, σε ένα πολύ προσωπικό βίντεο που κυκλοφόρησε από το Παλάτι του Κένσινγκτον.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι υποβαλλόταν σε θεραπεία για τον καρκίνο και ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιοότητας για μεγάλο μέρος του τρέχοντος έτους.

Αλλά σε ένα συναισθηματικό βίντεο-μήνυμά της λέει ότι φέτος ήταν «απίστευτα σκληρή» και «ότι η ζωή όπως ξέρετε μπορεί να αλλάξει σε μια στιγμή».

Με αυτή την τελευταία ενημέρωση για την υγεία της, στέλνει ένα θετικό μήνυμα για την πρόοδό της, αλλάλέει πως υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος. Το Παλάτι του Κένσινγκτον έχει δηλώσει ότι δεν είναι δυνατόν σε αυτό το στάδιο να πούμε εάν είναι απαλλαγμένη από τον καρκίνο.

Η πριγκίπισσα περιγράφει τα «θυελλώδη νερά» της εμπειρίας της από τον καρκίνο ως «σύνθετα, τρομακτικά και απρόβλεπτα».

«Με ταπεινότητα, σε φέρνει επίσης αντιμέτωπο με τις ευπάθειές σου με τρόπο που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ πριν, και μαζί με αυτό, με μια νέα οπτική για τα πάντα», λέει η πριγκίπισσα, σε ένα ασυνήθιστα προσωπικό βίντεο που γυρίστηκε τον περασμένο μήνα στο Νόρφολκ και στο οποίο συμμετέχουν τα παιδιά της και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Το βίντεο, που γυρίστηκε σε φθινοπωρινά χρώματα, υποδηλώνει πόσο χαρούμενη είναι που ολοκλήρωσε αυτό το στάδιο της θεραπείας της. «Καθώς το καλοκαίρι φτάνει στο τέλος του, δεν μπορώ να σας πω τι ανακούφιση είναι που ολοκλήρωσα επιτέλους τη χημειοθεραπεία μου», λέει και να περπατά με την οικογένειά της στο δάσος.

«Οι τελευταίοι εννέα μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμάς ως οικογένεια», λέιε η Κέιτ, προσθέτοντας ότι «το ταξίδι του καρκίνου είναι περίπλοκο, τρομακτικό και απρόβλεπτο για όλους, ειδικά για τους πιο κοντινούς ανθρώπους μας».

Αναφερόμενη στα σχέδιά της για τους επόμενους μήνες, η Κέιτ συνεχίζει: «Το να κάνω ό,τι μπορώ για να παραμείνω ελεύθερη από καρκίνο είναι τώρα η εστίασή μου. Αν και έχω ολοκληρώσει τη χημειοθεραπεία, ο δρόμος μου προς τη θεραπεία και την πλήρη ανάρρωση είναι μακρύς και πρέπει να συνεχίσω να παίρνω κάθε μέρα όπως έρχεται. Ωστόσο, ανυπομονώ να επιστρέψω στη δουλειά μου και να αναλάβω μερικές ακόμη δημόσιες υποχρεώσεις τους επόμενους μήνες, όταν μπορέσω.

«Παρά τα όσα έχουν προηγηθεί, εισέρχομαι σε αυτή τη νέα φάση της ανάρρωσης με ανανεωμένη αίσθηση ελπίδας και εκτίμησης της ζωής. Ο Γουίλιαμ και εγώ είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη που έχουμε λάβει και αντλούμε μεγάλη δύναμη από όλους εκείνους που μας βοηθούν αυτή τη στιγμή. Η καλοσύνη, η ενσυναίσθηση και η συμπόνια όλων μας ήταν πραγματικά ταπεινωτική».

Κλείνει με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους καρκινοπαθείς και τις οικογένειές τους, λέγοντας: «Σε όλους εκείνους που συνεχίζουν το δικό τους ταξίδι με τον καρκίνο – παραμένω μαζί σας, δίπλα-δίπλα, χέρι-χέρι. Από το σκοτάδι μπορεί να βγει φως, γι’ αυτό αφήστε το φως να λάμψει έντονα».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ