Κέιν: «Νομίζω ότι υπάρχει μια μικρή συμπάθεια από τότε που μετακόμισα στην Μπάγερν»

by admin
0 views

Ο Κέιν, ο οποίος έφυγε από την Τότεναμ για τη Μπάγερν με μεταγραφή 120 εκατομμυρίων ευρώ πέρυσι, σημείωσε 44 γκολ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για τη γερμανική ομάδα, η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να κερδίσει την Bundesliga για πρώτη φορά από το 2013.

Παρά την απογοήτευση, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας είπε ότι απόλαυσε τον χρόνο του στη Γερμανία και ότι ήταν χαρούμενος που επέστρεψε στη χώρα για το Euro.

«Ο Τόμι (Τόμας Μίλερ) μου άφησε μια μικρή σημείωση, γιατί ήταν εδώ μόλις πριν από μερικές εβδομάδες», είπε ο Κέιν στους δημοσιογράφους πριν από τον αγώνα του Γ΄ Ομίλου της Κυριακής (16/6) με τη Σερβία.

Πρόσθεσε ότι η επιστροφή στη Γερμανία ήταν λίγο σαν «δεύτερο σπίτι».

Η Αγγλία και η Γερμανία έχουν μια σκληρή ποδοσφαιρική αντιπαλότητα τόσο στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και στο Euro.

Η Αγγλία κέρδισε τη Δυτική Γερμανία με 4-2 στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1966 και επικράτησε με 2-0 στη φάση των “16” του Euro 2020.

Από την πλευρά τους οι Γερμανοί επικράτησαν στα πέναλτι στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1990 στην Ιταλία.

«Η υποδοχή που είχα από τότε που μετακόμισα στη Μπάγερν ήταν απίστευτη και ακόμα και στο ξενοδοχείο, ήρθε κάποιο από το προσωπικό για να πει ένα γεια», είπε ο Κέιν.

«Δεν λέω ότι θέλουν να κερδίσει η Αγγλία, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια μικρή συμπάθεια για εμάς –τώρα που είμαι εδώ– και αυτό είναι φανταστικό».//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ