Κάρι: «Πάντα έλεγα πως θέλω να μείνω όλη μου τη ζωή στους Γουόριορς»

by admin
1 views

Ο αστέρας των Γκόλντεν Στέιτ μίλησε για την ομάδα που έχει μείνει στην ιστορία τα τελευταία χρόνια για τον τρόπο που άλλαξε το μπάσκετ, τονίζοντας πως είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του να μείνει για πάντα στο Όουκλαντ.

Οι δηλώσεις του Στέφεν Κάρι:

Για το μέλλον του στους Ουόριορς: «Είναι δύσκολο να μείνεις σε μία ομάδα όλη σου την καριέρα. Πάντα έλεγα πως θέλω να είμαι στους Ουόριορς όλη μου τη ζωή. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, νιώθω πως αυτό είναι πιθανό. Και μπορείς να παραμείνεις ανταγωνιστικός, αυτό δε σημαίνει πως θα κερδίσεις το πρωτάθλημα. Δε σημαίνει πως πάντα θα νικάς. Η νίκη είναι η προτεραιότητα αλλά πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Δε σημαίνει πως αν μείνεις στο πλάνο σου θα πετύχεις. Πρέπει να αλλάζεις τα πράγματα και να εξελίσσεσαι με βάση το πως είναι τώρα η λίγκα, που υπάρχουν κάποιες ταλαντούχες ομάδες τώρα.

Θα το πάω βήμα βήμα για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω μόνο έτσι θα προστατέψω την ευτυχία μου. Επίσης, αυτό μου επιτρέπει να περνάω καλά όταν παίζω. Και θα συνεχίσω να παίρνω τις αποφάσεις που είναι οι καλύτερες για εμένα και την καριέρα μου. Θέλω να κερδίσω. Ας το πούμε έτσι, διαφορετικός τρόπος για να πω πως αν είναι μία κατάσταση που είσαι στον πάτο και το κάνεις επειδή απλά θες να είσαι εκεί, θα ήταν δύσκολο για εμένα. Αλλά δε νομίζω πως αυτή θα είναι η πραγματικότητα».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ