Ιωαννίδης: «Θα τα δώσουμε όλα, για να κάνουμε την ανατροπή»

by admin
1 views

Διαβάστε όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:

Για το τι έλειψε: «Το πρώτο γκολ δείχνει την ποιότητα της Λανς, εκμεταλλεύτηκε κάθε χώρο που αφήσαμε. Το δεύτερο γκολ δείχνει την απροσεξία μας όταν η αντίπαλη ομάδα δέχεται κόκκινη, το είχαμε πάθει και πέρσι με τη Ρεν. Δεν εκμεταλλευόμαστε το πλεονέκτημα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν τους αφήσαμε να απειλήσουν, σκοράραμε και αν είχαμε υπομονή και καλύτερη κυκλοφορία χωρίς βιασύνη ίσως είχαμε καταφέρει να ισοφαρίσουμε».

Για τη Λανς: «Είναι μια ομάδα που πρεσάρει πολύ, σήμερα δεν το είδαμε ιδιαίτερα γιατί πήραν νωρίς κόκκινη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, το επίπεδο είναι υψηλό και οι ομάδες εκμεταλλεύονται κάθε λάθος, είναι κάτι που μας στοιχίζει και μας ξαναστοιχίζει στην Ευρώπη και είμαι σίγουρος ότι θα το δουλέψουμε».

Για τη ρεβάνς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, έχω ξαναπεί ότι δεν γίνεται να μην είμαστε στην Ευρώπη. Θα τα δώσουμε όλα μαζί με τον κόσμο για να κάνουμε την ανατροπή».

Για το γκολ: «Το έχω από μικρός το κάθετο drive, με το που βρίσκω λίγο χώρο τον εκμεταλλεύομαι. Είδα την κίνηση του αμυντικού και πήγα από την άλλη, ήθελα να τσιμπήσω την μπάλα αλλά δεν προλάβαινα, ευτυχώς όμως μπήκε γκολ. Μου το χρωστάει γιατί και πέρυσι έκανα 2-3 αντίστοιχες προσπάθειες όμως δεν μπήκαν, ευτυχώς τώρα μπήκε».//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ