Ιταλοί δημοσιογράφοι χειροκρότησαν τον Μπαρτζώκα (video)

by admin
1 views

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε μετά το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Τράπανι, καθώς μόλις ο προπονητής των Πειραιωτών ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του, καταχειροκροτήθηκε από τους εκπροσώπους του ιταλικού Τύπου.

Η αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται στην Ιταλία αυτές τις μέρες για το τελευταίο στάδιο προετοιμασίας πριν από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι οποίες θα αρχίσουν με την διεξαγωγή του Σούπερ Καπ στη Ρόδο το προσεχές Σαββατοκύριακο (28-29/9). Μάλιστα, ο Ολυμπιακός έδωσε χθες (22/9) το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, επικρατώντας με 95-90 της Τράπανι.

Μετά το τέλος του αγώνα στη Σικελία, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των Ιταλών δημοσιογράφων, οι οποίοι θέλησαν να ακούσουν τα όσα είχε να πει ο Έλληνας τεχνικός, αλλά και να του κάνουν κάποιες ερωτήσεις. Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ο προπονητής του Ολυμπιακού πήγε να σηκωθεί για να βγει από την αίθουσα, οι εκπρόσωποι του Τύπου άρχισαν να τον χειροκροτούν και ο ίδιος τους ευχαρίστησε.//Ν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 7:50 του βίντεο που ακολουθεί:

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ