Ιταλιάνο: «Να παίξουμε το ματς σαν να είναι το τελευταίο της ζωής μας»

by admin
0 views

Οι δηλώσεις του Βιντέτσο Ιταλιάνο:

Για το πόσο ωραίο είναι να κοιτάει πίσω την πορεία που έχει ακολουθήσει και τώρα να βρίσκεται εδώ: «Είναι ωραίο γιατί και φέτος τιμήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή τη διοργάνωση, η οποία μας βρίσκει στον τελικό μετά από μια ξεκάθαρη πορεία μεταξύ του ομίλου και των επόμενων νοκ άουτ γύρων. Μέχρι έναν ακόμη τελικό στον οποίο θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τη γνώση που αποκτήσαμε από πέρυσι: γνωρίζουμε τους κινδύνους και τα πλεονεκτήματα που μπορούν να προκύψουν. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη δυνατότητα για ρεβάνς».

Για το τι είπε νωρίτερα στην ομιλία προς την ομάδα: «Δεν υπάρχουν μυστικά. Είπα ότι έχουμε την ικανότητα και τις δυνατότητες να επιστρέψουμε στον τελικό και ότι πρέπει να ερμηνεύσουμε αυτό το ματς σαν να είναι το τελευταίο της ζωής μας. γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος ότι θα είμαστε εκεί του χρόνου. Πρέπει να προσπαθήσουμε να είμαστε τέλειοι και να έχουμε τη φωτιά μέσα μας. Δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα λάθος».

Για το γεγονός ότι είπε ότι δεν ξέρει ποιος θα είναι εκεί του χρόνου και εάν αυτό είναι ένα μεταγραφικό σενάριο: «Όχι, εννοούσα ότι το να παίζεις σε έναν τελικό δεν είναι απλό ή προφανές και το καταφέραμε σε δύο χρόνια. Είναι δύσκολα μονοπάτια γεμάτα παγίδες».

Για τις διαφορές που βλέπει σε σχέση με την περσινή ομάδα που έφτασε πάλι στον τελικό του Conference League: «Είμαστε όλοι πιο ώριμοι, έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία, ξέρουμε τι σημαίνει προετοιμασία και τι απαιτεί ένας τελικός. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για μένα, μετά στο γήπεδο είναι ένας αγώνας 50-50 όπως όλοι οι τελικοί».//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ