Ιστορική πρώτη νίκη για τον ΠΑΟΚ που αποχαιρέτησε το Champions League

by admin
2 views

Την παρθενική νίκη του στον Γ΄ προκριματικό όμιλο του Champions League υδατοσφαίρισης ανδρών, ο οποίος φιλοξενείται στην Οραντέα της Ρουμανίας, πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε το πρωί της τουρκικής ΕΝΚΑ με 11-10, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. 

Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ήταν πίσω στο σκορ με διαφορά 1-2 τερμάτων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά κατάφερε στο φινάλε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη, χάρη σε διαδοχικά γκολ του Χρήστου Μπιτσάκου (το νικητήριο σημειώθηκε 2΄35΄΄ πριν τη λήξη), ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος του αγώνα με τέσσερα γκολ. Από την πλευρά των πρωταθλητών Τουρκίας, τρία γκολ σημείωσε ο Γιώργος Δερβίσης και δύο ο Χριστόδουλος Κολόμβος.

Οι “ασπρόμαυροι” ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στα προκριματικά στις 6:30 μ.μ., με αντίπαλο τη γηπεδούχο Οραντέα. Ο “δικέφαλος του βορρά” δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στη φάση των ομίλων (περνάει μόνο η πρώτη ομάδα από κάθε προκριματικό γκρουπ) και θα συνεχίσει το ευρωπαϊκό… ταξίδι του στο Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-4, 5-3

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 4, Λασκαρίδης 1, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης 3, Τσολακούδης 1, Μυρίλος, Ντέλιτς 2, Πολ. Προσινικλής, Κούπμαν, Κουγιουνής, Σιορδίλης.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ