Ισπανία (35η αγωνιστική): Αδιάφοροι οι πρωταθλητές, καίγονται για βαθμούς οι “νησιώτες”

by admin
0 views

Τα σημερινά παιχνίδια της 35ης στροφής της La Liga δεν θα έχουν τόσο άγχος για τους παίκτες και τους προπονητές, αν εξαιρέσουμε την αναμέτρηση της Μαγιόρκα με τη Λας Πάλμας. Οι “νησιώτες” αν καταφέρουν και πάρουν το τρίποντο, τότε θα έχουν κάνει τεράστιο βήμα παραμονής στην κατηγορία, αφού θα πάνε στο συν εννέα από την Κάντιθ, που αγωνίζεται αύριο κόντρα στη Χετάφε.

Λίγο αργότερα στο Estadio de la Cerámica Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη θ’ αγωνιστούν για τη νίκη, όμως δεν κυνηγούν κάποιο στόχο, καθώς αμφότερα τα κλαμπ, δεν θα παίξουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν, απογοητεύοντας τους οπαδούς τους.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατόρθωσε να κάνει την ανατροπή κόντρα στη Μπάγερν (2-1) και να προκριθεί στον τελικό του Champions League. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα φιλοξενηθεί από τη Γρανάδα, η οποία έχει ήδη υποβιβαστεί στη Segunda Divission.

Τέλος το πρόγραμμα της τρέχουσας ημέρας θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι Αθλέτικ Μπιλμπάο-Οσασούνα, με τους Κυπελλούχους Ισπανίας να βρίσκονται στην πέμπτη θέση και δείχνουν να μην προλαβαίνουν την πρώτη τετράδα της κατάταξης και την έξοδο στο Champions League. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους, μετρούν τέσσερις σερί ήττες και δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 35ης αγωνιστικής της La Liga:

Παρασκευή 10/5

Αλαβές – Χιρόνα 2-2

Σάββατο 11/5

15:00 Μαγιόρκα – Λας Πάλμας
17:15 Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη
19:30 Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης
22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Οσασούνα

Κυριακή 12/5

15:00 Κάντιθ – Χετάφε
17:15 Ατλέτικο Μαδρίτης
19:30 Βαλένθια – Ράγιο Βαγιεκάνο
22:00 Μπέτις – Αλμερία

Δευτέρα 13/5

22:00 Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Δείτε τη βαθμολογία της La Liga, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΔΜ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ