Ισπανία πέντε αστέρων | Σβηστά η Γαλλία

by admin
0 views

Οι “ρόχας” πήραν προβάδισμα στο 24′ με τον Πέρεθ, όμως στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με τρία γκολ του Ογιαρθάμπαλ (53′, 66′, 73′) που πήρε την μπάλα του αγώνα στο… σπίτι του κι άλλο ένα απ’ τον Φεράν Τόρες (81′) διαμόρφωσαν το τελικό 5-0.

Η Γαλλία έκανε μία δυνατή προπόνηση στο “Σταντ Σεντ-Συμφοριέν” της Μετς και με τα γκολ των Κόλο Μουανί, Ζονατάν Κλος και Κιλιάν Εμπαπέ επικράτησε 3-0 του Λουξεμβούργου, ενώ το Βέλγιο είχε εύκολο έργο απέναντι στο Μαυροβούνιο (2-0).

Λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κιλιάν Εμπαπέ ήταν βασικός σε όλο το παιχνίδι κι από δικές του ασίστ, ο πρώην συμπαίκτης του στην Παρί Σεν Ζερμέν και ο αμυντικός της Μαρσέιγ κατάφεραν να σκοράρουν. Πέντε λεπτά πριν το τέλος το νέο μεγάλο αστέρι της “Βασίλισσας” σφράγισε με γκολ την μεγάλη του εμφάνιση, δείχνοντας ότι θα είναι ηγέτης της ομάδας του Ντιντιέ Ντεσάν και στα γήπεδα της Γερμανίας.

Το γκολ του Κέβιν Ντε Μπρόινε λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους, στην 100ή του συμμετοχή με την φανέλα της Εθνικής ομάδας, και του Λεάντρο Τροσάρ με πέναλτι στις καθυστερήσεις χάρισαν τη φιλική νίκη στο Βέλγιο με 2-0 επί του Μαυροβουνίου στις Βρυξέλλες λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στο Euro 2024, όπου οι “κόκκινοι διάβολοι” θα κάνουν πρεμιέρα απέναντι στη Σλοβακία στις 17 Ιουνίου στο πλαίσιο του 5ου ομίλου.

Με βασικό για 86 λεπτά τον Νίκλας Ελίασον η Σουηδία ηττήθηκε 2-1 από τη Δανία σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Πάρκεν Στάντιον της Κοπεγχάγης. Οι Δανοί, που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Euro 2024 (πρεμιέρα στις 16/6 με την Σλοβενία στο 3ο γκρουπ) πέτυχαν από ένα γκολ στο ξεκίνημα και στο φινάλε του αγώνα, ενώ οι Σουηδοί είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Ίσακ στο 9ο λεπτό.

Ο Ελίασον βρέθηκε στο αρχικό σχήμα των φιλοξενούμενων και για 86 λεπτά ήταν αρκετά θετικός στις προσπάθειές του.

Τα αποτελέσματα των χθεσινών (5/6) φιλικών αναμετρήσεων:

Σλοβακία – Σαν Μαρίνο 4-0
Δανία – Σουηδία 2-1
Νορβηγία – Κόσοβο 3-0
Βέλγιο – Μαυροβούνιο 2-0
Γαλλία – Λουξεμβούργο 3-0
Ισπανία – Ανδόρα 5-0

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ