Ινιέστα για Μέσι: «Είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

by admin
2 views

Αντρές Ινιέστα και Λιονέλ Μέσι συνυπήρξαν στην πιο “χρυσή” εποχή της Μπαρτσελόνα, κατακτώντας παρέα δεκάδες τίτλους σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Ισπανός μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε απάντησε σε ερώτημα για τον πρώην συμπαίκτη του, αποθεώνοντας τον, ενώ τόνισε πως δεν χωράει αμφισβήτηση ότι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος, ακόμη και αν δεν κέρδιζε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική του ομάδα, το 2022 στο Κατάρ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα:

«Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι η σύγκριση του Μέσι με τους άλλους παίκτες τελείωσε το 2022 όταν κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Εγώ λέω ότι ο Μέσι δεν συγκρίθηκε από την αρχή της καριέρας του μέχρι τώρα. Αυτό που έκανε στο ποδόσφαιρο είναι θαύμα, ακόμα κι αν δεν κέρδιζε κανέναν τίτλο με τη χώρα του.

Ο Μέσι είναι ένας παίκτης και όχι 11 παίκτες. Πώς μπορούμε να τον κατηγορήσουμε αν ήταν σε μια αδύναμη ομάδα; Ήταν απλώς ένα κενό για κάποιους να βρουν τον λόγο που τους πείθει ότι είναι ελλιπής. Τώρα έχει τα πάντα. Όλοι πρέπει να παραδεχτούν ότι είναι ο καλύτερος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου».//Π.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ