Ικανοποίηση Σάουθγκεϊτ για Έζε και Πάλμερ

by admin
0 views

Ο Σάουθγκεϊτ πρέπει να “κόψει” επτά παίκτες για να φτάσει το όριο των 26, μέχρι την προθεσμία της Παρασκευής, ένα έργο δύσκολο με δεδομένο ότι η Αγγλία έχει μια από τις πιο ταλαντούχες ομάδες των τελευταίων ετών.

«Είναι μια απόφαση που καταλαβαίνουμε τη σημασία της για όλους τους παίκτες και έτσι, της δίνουμε τον σεβασμό και την εκτίμηση που της αξίζει πραγματικά έτσι ώστε να πάρουμε δίκαιες, σωστές αποφάσεις», είπε ο Σάουθγκεϊτ.

«Θα είναι πάντα υποκειμενική, και πρέπει να εξισορροπούμε αυτό που χρειαζόμαστε σε κάθε τομέα του γηπέδου επίσης. Αυτή είναι η πρόσθετη περιπλοκή».

Ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Εμπέρετσι Έζε, «τράβηξε τα βλέμματα», είπε ο Σάουθγκεϊτ. «Ο τρόπος που ξεκίνησε το παιχνίδι και ο τρόπος που γλιστράει δίπλα από τους αμυντικούς και η δύναμη που δείχνει», πρόσθεσε.

Οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Πάλμερ, Κόνορ Γκάλαχερ, Άνταμ Γουάρτον και Τζακ Γκρίλις εντυπωσίασαν επίσης το “αφεντικό” της Eθνικής Αγγλίας.

«Μια ομάδα που δεν είχε πολλές συμμετοχές στο γήπεδο όταν ξεκινήσαμε, αλλά νομίζω ότι φάνηκε πως με τον τρόπο που δουλεύουμε οι παίκτες αισθάνονται άνετα με τη φανέλα της Αγγλίας αρκετά γρήγορα και αυτό ήταν υπέροχο να το βλέπεις», είπε.

Τα “Τρία Λιοντάρια” φιλοξενούν την Ισλανδία στο Γουέμπλεϊ την Παρασκευή (7/4) πριν πετάξουν για τη Γερμανία όπου αρχίζουν την πορεία τους στον Γ Όμιλο, εναντίον της Σερβίας στις 16 Ιουνίου.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ