Θυελλώδης συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ – «Απέτυχε το Καπιτώλιο αλά γκρέκα από τον Τραμπ των Βαλκανίων» το σχόλιο των 100

by admin
2 views

Με συντριπτική πλειοψηφία η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε το βράδυ ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι έκπτωτος. Καταψήφισε η Θεοδώρα Τζάκρη, που έκανε λόγο για αντικαταστατική διαδικασία, και χαρακτήρισε την απόφαση ιστορικό και πολιτικό ατόπημα.Οι τόνοι ανέβηκαν και τα πνεύματα οξύνθηκαν πριν από την ψηφοφορία, λόγω της παρουσίας οπαδών του Στέφανου Κασσελάκη έξω από τα γραφεία του κόμματος, ενώ την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπηθεί στη ΔΕΘ από τον Νίκο Παππά. Είμαι εδώ, ανέφερε με ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, κάλεσε τα στελέχη να μην κάνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, και απέναντι στην εκτροπή, όπως είπε, να επιδεικνύουν ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ

«H K.E. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ανώτερο όργανο του κόμματος και αυθεντικός ερμηνευτής του Καταστατικού, υπερψηφίζοντας την πρόταση άρσης εμπιστοσύνης, κήρυξε αυτόματα έκπτωτο τον Στέφανο Κασσελάκη από το αξίωμα του προέδρου του κόμματος και ενεργοποίησε τις διατάξεις του καταστατικού για τη διενέργεια εκτάκτου Συνεδρίου του κόμματος.

Ο σεβασμός στις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων του Κόμματος και η τήρηση του καταστατικού και των κομματικών διαδικασιών είναι υποχρέωση για κάθε μέλος και στέλεχος και ουδείς είναι ανώτερος αυτών».

Η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη

«Επειδή αυτήν τη στιγμή γίνονται απίστευτες προβοκάτσιες -από ψευδείς διαλόγους ως ψευδή προσκλητήρια- (μέχρι δήθεν υποστηρικτή μου με καπέλο του Τραμπ επιστράτευσαν!), θέλω να ζητήσω από τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να μη διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας» ανέφερε σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, την πρώτη μετά την καθαίρεσή του από το κόμμα.

«Και κυρίως να μη σαμποτάρουν την επίσκεψη του Επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Νίκου Παππά, στη ΔΕΘ.

Απέναντι στην εκτροπή, η ψυχραιμία, η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση είναι η δύναμή μας.
Μετατρέψτε την οργή σας σε δημιουργία. Είμαι εδώ».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber


Περισσότερα Εδω

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ