Θέμα χρόνου η αποχώρηση του Μπρόγια

by admin
1 views

Σύμφωνα με το Sky Germany, η Στουτγκάρδη βρίσκεται σε αρχικές συζητήσεις για να αποκτήσει τον επιθετικό ως δανεικό για τη φετινή σεζόν. Το δημοσίευμα προσθέτει ότι ο 22χρονος αναμένεται να φύγει από τους “μπλε” και παρά την οριστική μεταγραφή του Ντενίζ Ουντάβ από την Μπράιτον αυτόν τον μήνα, ο Αλβανός διεθνής αποτελεί επιπλέον λύση για τον σύλλογο της Bundesliga.

Η καριέρα του Μπρόγια έχει πάρει την… κατιούσα. Είχε μόλις οκτώ συμμετοχές ως δανεικός στη Φούλαμ στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν και έχει πετύχει μόλις τρία γκολ σε 38 εμφανίσεις με την Τσέλσι. Αν θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής, μια μόνιμη αποχώρηση από το “Στάμφορντ Μπριτζ” μπορεί να είναι ο σωστός δρόμος.

Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Μπρόγια ισχυρίστηκε ότι είχε “προσφορές” από ομάδες της Serie A, της Bundesliga και της Premier League. Ωστόσο, καμία από αυτές τις κινήσεις δεν καρποφόρησε για το προϊόν της ακαδημίας των “μπλε”.

Ο Μπρόγια, ο οποίος έχει ακόμη τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με την Τσέλσι, δεν ήταν στην αποστολή του Έντσο Μαρέσκα για το φιλικό προετοιμασίας με την Ίντερ (1-1) την Κυριακή (11/8). Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι δεν θα παίξει για τον σύλλογο αυτή τη σεζόν.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ