Η FA αποφάσισε για το μέλλον του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στον πάγκο της Αγγλίας

by admin
0 views

Το μέλλον του Σάουθγκεϊτ ως προπονητή της Αγγλίας αποτελεί αντικείμενο εικασιών εδώ και αρκετό καιρό. Το τρέχον συμβόλαιό του λήγει στο τέλος του 2024 και ο ίδιος είχε αφήσει νωρίτερα να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να εγκαταλείψει τη θέση αν η ομάδα του δεν καταφέρει να κερδίσει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα φέτος.

Ωστόσο, σύμφωνα με τη “Mirror”, τα αφεντικά της FA δεν έχουν κανένα σχέδιο να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον προπονητή τους, καθώς θέλουν ο 53χρονος να οδηγήσει τα “τρία λιοντάρια” στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 στη Βόρεια Αμερική. Είναι απίθανο ο Σάουθγκεϊτ να χάσει τη δουλειά του ακόμα και αν η Αγγλία αποκλειστεί από τους ομίλους του Euro 2024.

Ο Άγγλος προπονητής συνδέθηκε και με μια ενδεχόμενη μετακίνηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο οι “κόκκινοι διάβολοι” αποφάσισαν να διατηρήσουν τις υπηρεσίες του Ολλανδού προπονητή Έρικ τεν Χαγκ.

Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ θα ξεκινήσει το ταξίδι της στο Euro 2024 την Κυριακή (16/6, 22:00, ΕΡΤ1), καθώς θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στη “Veltins Arena” στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ