Η Aλ Ιτιχάντ πιέζει για τη μεταγραφή-σοκ του Μανέ

by admin
1 views

Ο δημοσιογράφος Μπεν Τζέικομπς αναφέρει ότι η πρωταθλήτρια της Saudi Pro League για τη σεζόν 2022-23, Αλ Ιτιχάντ, έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την υπογραφή του πρώην αστέρα της Λίβερπουλ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Η Αλ Ιτιχάντ έχει ήδη προσεγγίσει την Αλ Νασρ και οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται τώρα τους όρους της συμφωνίας, η οποία θα μπορούσε να έρθει με τη μορφή μόνιμης μεταγραφής ή δανεισμού.

Ο Τζέικομπς υποστήριξε επίσης ότι η Αλ Ιτιχάντ αποφάσισε να κυνηγήσει τον Μανέ, αφού ο αστέρας επιθετικός της και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Μπενζεμά εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει μαζί με τον διεθνή Σενεγαλέζο. Πιστεύει ότι η προσθήκη του στην ομάδα θα τη βοηθήσει να διεκδικήσει ξανά τον τίτλο του πρωταθλήματος την προσεχή σεζόν.

Ο Μανέ είχε μια εντυπωσιακή πρώτη σεζόν στη Σαουδική Αραβία μετά την άφιξή του από την Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι. Συμμετείχε σε 46 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις για την Αλ Νασρ, όπου πέτυχε 19 γκολ και έδωσε οκτώ ασίστ. Η αποχώρηση του Σενεγαλέζου θα ήταν μεγάλο πλήγμα για τον σύλλογό του, καθώς είχε δημιουργήσει μια σταθερή επιθετική συνεργασία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αφού υπέστησαν μια οδυνηρή ήττα στον τελικό του Saudi Super Cup από την Αλ Χιλάλ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του θα επιστρέψουν στη δράση την Πέμπτη (22/8), καθώς θα αντιμετωπίσουν την Αλ Ραέντ στην πρεμιέρα της Saudi Pro League.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ