Η φανέλα του “εκλεκτού” ΛεΜπρόν Τζέιμς αναμένεται να πιάσει εκατομμύρια σε δημοπρασία (video)

by admin
1 views

Η φανέλα φορέθηκε από τον “Βασιλιά” όταν ήταν ανερχόμενο αστέρι στο “St. Vincent-St. Mary High School” στη γενέτειρά του, το Άκρον του Οχάιο,

Ήταν εξώφυλλο στο διάσημο περιοδικό Sports Illustrated, το οποίο έχρισε τον τότε έφηβο ΛεΜπρόν “The Chosen One”, πριν ξεκινήσει την πορεία του προς τη δόξα.

Η φανέλα αποτελεί μέρος μιας πώλησης αναμνηστικών που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Σεπτεμβρίου στο Χονγκ Κονγκ και περιλαμβάνει αντικείμενα από εμβληματικούς αστέρες του παρελθόντος, όπως ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Μπρος Λι και η σημερινή σούπερ σταρ της ψυχαγωγίας Τέιλορ Σουίφτ.

Η δημοπρασία πουλάει 89 παρτίδες αντικειμένων από διεθνείς αστέρες της μουσικής, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας. Μια επιλογή 53 αντικειμένων από τα ρούχα και αξεσουάρ των σταρ έχει ήδη εκτεθεί σε ένα πολυτελές εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κονγκ ενόψει της δημοπρασίας αργότερα τον Σεπτέμβριο.

Το μπάσκετ και το ΝΒΑ είναι δημοφιλή στο Χονγκ Κονγκ και την ηπειρωτική Κίνα με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και άλλους αστέρες του μπάσκετ να έχουν την τιμητική τους.

Σχεδόν 40 αντικείμενα είναι αφιερωμένα στον εκλιπόντα σταρ των πολεμικών τεχνών Μπρους Λι, με ορισμένα από αυτά να εκτίθενται στο κοινό για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες. Η εταιρεία δημοπρασιών ελπίζει να πραγματοποιήσει την πώλησή της στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Αν σας περισσεύει ένα εκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ ή περισσότερα, ίσως μπορέσετε να αγοράσετε τη μπλούζα του μπάσκετ ή αναμνηστικά του Μπρους Λι.//Λ.

«Το αντικείμενο που πιστεύουμε ότι θα είναι το πιο ακριβό, το αντικείμενο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, είναι η φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς που φόρεσε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated ως ο “Εκλεκτός”. Διαφημίζεται ως η πιο σημαντική φανέλα του ΛεΜπρόν Τζέιμς όλων των εποχών και την εκτιμούμε σε ένα με δύο εκατομμύρια δολάρια. Αλλά παρόμοιες φανέλες ή λιγότερο σημαντικές φανέλες έχουν πωληθεί για δύο ή τρία εκατομμύρια δολάρια», είπε ο Ντάρεν Τζούλιεν, συνιδρυτής και εκτελεστικός διευθυντής της Juilen’s Auctions.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ