Η Τότεναμ έστησε… πάρτι στο “Old Trafford” και βύθισε τη Γιουνάιτεντ

by admin
1 views

Σε όνειρο για την Τότεναμ και εφιάλτη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξελίχθηκε το ντέρμπι που έκλεισε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Premier League, με τους “Πετεινούς” να επικρατούν με στο “Old Trafford”.

Ο Μπρέναν Τζόνσον πάγωσε με το “καλημέρα” το στάδιο καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό ύστερα από τρομερή κούρσα του Φαν ντε Φεν. Η Τότεναμ θέλησε να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ αλλά στο 11΄ο Μάντισον νικήθηκε από τον Ονάνα σε τετ α τετ και στο 20΄ο Τζόνσον σημάδεψε το δοκάρι του Καμερουνέζου. Το παιχνίδι είχε ξέφρενο ρυθμό, ο Βικάριο σταμάτησε τον Ζίρκζι και Ρομέρο αστόχησε σε εντυπωσιακό σουτ. Η Γιουνάιτεντ απάντησε με δοκάρι του Γκαρνάτσο στο 37΄, ενώ στο 42΄ο Βέρνερ έχασε τρομερό τετ α τετ. Αμέσως μετά, ήρθε η καθοριστική στιγμή της αποβολής του Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος είδε απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Μάντισον.

Όπως είναι φυσικό, δημιουργήθηκε μια απόλυτα ευνοϊκή συνθήκη για τους φιλοξενούμενους, την οποία κεφαλαιοποίησαν άμεσα, με τον Κουλουσέφσκι στο 47΄να τους δίνει πολύ σημαντικό προβάδισμα με το 2-0. Στο 56΄ ΄ έχασαν απίθανη ευκαιρία για το 3-0, με τον Ονάνα να αποκρούει διαδοχικά το τετ α τετ του Βέρνερ και το ριμπάουντ του Σολάνκε. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να ανεβάσει στροφές, είχε φάση με τον Κασεμίρο στο 69΄, αλλά στο 77΄ο Σολάνκε έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή διαμορφώνοντας το 3-0. Ο Άγγλος επιθετικός βρέθηκε πολύ κοντά στο 4-0 στο 90+1΄, αλλά ο Ονάνα επενέβη σε ένα ακόμη τετ α τετ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ονάνα, Μαζράουι, Νταλότ, Ντε Λιχτ, Μαρτίνες, Μέινου (45΄Μάουντ/85΄Ντιαλό), Ουγκάρτε (73΄Έρικσεν), Γκρανάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ (73΄Χόιλουντ), Ζίρκζι (46΄Κασεμίρο).

Τότεναμ: Βικάριο, Ουντότζι (46΄Σπενς), Πόρο, Φαν ντε Φεν (81΄Ντραγκουσίν), Ρομέρο, Μάντισον (77΄Σαρ), Μπεντανκούρ, Κουλουσέφσκι, Βέρνερ (77΄Μπέργκβαλ), Τζόνσον (76΄Μουρ), Σολάνκε.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Premier League:

Σάββατο 28/9

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι 1-1
Άρσεναλ – Λέστερ 4-2
Μπρέντφορντ– Γουέστ Χαμ 1-1
Τσέλσι – Μπράιτον 4-2
Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας 2-1
Νότιγχαμ Φόρεστ – Φούλαμ 0-1
Γουλβς – Λίβερπουλ 1-2

Κυριακή 29/9

Ίπσουιτς – Άστον Βίλα 2-2
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 0-3

Δευτέρα 30/9

22:00 Μπόρνμουθ – Σαουθάμπτον

Δείτε τη βαθμολογία της Premier League, κάνοντας κλικ ΕΔΩ.//ΑΦ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ