Η Τσέλσι χάνει τον Όσιμεν που οδεύει προς Αλ Αχλί

by admin
1 views

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Νάπολι επεξεργάζεται ένα συνολικό πακέτο για τον Όσιμεν αξίας άνω των 65 εκατομμυρίων ευρώ που θα τον φέρει στην Αλ Αχλί και τη Σαουδική Αραβία. Η συμφωνία μεταξύ των συλλόγων περιγράφεται ως «σχεδόν τελειωμένη, εν αναμονή μικρών λεπτομερειών».

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος προσθέτει ότι ο Όσιμεν ζητά έναν «σημαντικό μισθό» και απαιτεί το όποιο συμβόλαιο να περιέχει ρήτρα αποδέσμευσης. Αν δεν δεχτεί τους όρους που του προσφέρονται, θα εκτροχιαστεί η όλη συμφωνία. Το Sky Sports προσθέτει ότι ο Νιγηριανός επιθετικός θα προτιμούσε να πάρει μεταγραφή σε σύλλογο της Ευρώπης.

Η Τσέλσι έχει συνδεθεί σταθερά με τον Όσιμεν τα τελευταία δύο χρόνια και, παρά τις 11 νέες αφίξεις που έγιναν ήδη αυτό το καλοκαίρι, ο νέος προπονητής Έντσο Μαρέσκα να μην είναι αρνητικός στην απόκτηση ακόμη ενός -καλού- επιθετικού: «Αν έχουμε την ευκαιρία να φέρουμε έναν εννιάρι που μπορεί να μας βοηθήσει και να κάνει τη διαφορά, τότε θα προσπαθήσουμε. Διαφορετικά, είμαστε εντάξει. Δεν χρειάζεται να υπογράψουμε παίκτες μόνο και μόνο για να υπογράψουμε παίκτες».

Η Τσέλσι έχει μόλις τέσσερις ημέρες ακόμα μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής προθεσμίας για τους συλλόγους της Premier League, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να δράσει γρήγορα αν θέλει κάτι περισσότερο από τους Νικολά Τζάκσον και Μαρκ Γκιού ως επιθετικές επιλογές τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Για την Αλ Αχλί υπάρχει λιγότερη βιασύνη, καθώς το παράθυρο του πρωταθλήματος της Saudi Pro League είναι ανοιχτό μέχρι τις 6 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το επίσημο ημερολόγιο της FIFA. Αλλά η Νάπολι θα θέλει τα πράγματα να διευθετηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται, αφού η ίδια δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει τον αντικαταστάτη του Όσιμεν.//Λ.



Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ