Η Τσέλσι επιδιώκει να ολοκληρώσει άλλη μια δαπανηρή μεταγραφή

by admin
1 views

Ο Tοντ Μπόελι ήταν πολυάσχολος και αυτό το καλοκαίρι, καθώς η Τσέλσι έχει φέρει μέχρι στιγμής τους Πέδρο Νέτο, Ζοάο Φέλιξ, Κίρναν Ντιούσμπερι-Χολ, Φίλιπ Γιόργκενσεν, Ομάρι Κέλιμαν, Μάικ Πέντερς, Άαρον Ανσελμίνο, Ρενάτο Βέιγκα, Κάλεμπ Ουάιλι, Μαρκ Γκίου και Τόσιν Ανταραμπιόγιο.

Όσον αφορά τις αποχωρήσεις, οι Ίαν Μάατσεν, Κόνορ Γκάλαχερ, Λιούις Χολ, Ομάρι Χάτσινσον, Ντιέγκο Μορέιρα, Φοστίνο Άντζοριν και Κέπα Αριθαμπαλάγα αποχώρησαν από το “Stamford Bridge”.

Με λίγες ημέρες να απομένουν για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, υποστηρίζεται ότι η Τσέλσι επιθυμεί να υπογράψει άλλον έναν νέο παίκτη.

Όπως αναφέρει η Mirror, οι “μπλε” έχουν ρωτήσει για τον κεντρικό αμυντικό της Μπενφίκα, Τόμας Αραούχο.

Πιστεύεται ότι ο 22χρονος δεν πωλείται προς το παρόν, αλλά έχει ρήτρα αποδέσμευσης 85 εκατομμυρίων λιρών στο συμβόλαιό του με τους “αετούς”.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η συμπολίτισσα στην Premier League Κρίσταλ Πάλας είχε απορρίψει προσφορά περίπου 25 εκατομμυρίων λιρών για τον Αραούχο από τον πορτογαλικό σύλλογο νωρίτερα μέσα στο μήνα.

Επιπλέον, οι γίγαντες της γαλλικής Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν, φέρεται επίσης να ενδιαφέρεται για τον νεαρό αμυντικό.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ