«Η Τζένοα χάνει τον Γκούντμουντσον και εξετάζει τον Κορέα»

by admin
1 views

Ένα ντόμινο μεταγραφών απομακρύνει ακόμα περισσότερο την μεταγραφή του Χοακίν Κορέα στην ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί. Πιο συγκεκριμένα σε δημοσίευμα του “Sky Sport” αναφέρεται πως η Τζένοα είναι πολύ κοντά στο να χάσει τον Ρετέγκι που πιθανότατα να καταλήξει στην Αταλάντα, ενώ και ο Γκούντμουντσον φαίνεται πως δεν θα μακροημερεύσει στη Γένοβα με την Φιορεντίνα, να είναι μια ανάσα από την απόκτηση του.

Η ομάδα του Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί έχουν σκανάρει την μεταγραφική αγορά για να βρουν τους παίκτες που θα καλύψουν τα δύο μεγάλα κενά της ομάδας. Για την κορυφή της επίθεσης οι Γενοβέζοι εξετάζουν αρκετά σοβαρά την περίπτωση του Τζιοβάνι Σιμεόνε από την Νάπολι ενώ υπάρχουν και άλλα ονόματα από το καμπιονάτο για την αιχμή του δόρατος. Για τον αντικαταστάτη του Γκούντμουντσον εξετάζεται ο Χοακίν Κορέα που σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί δεν θα μακροημερεύσει στο Μιλάνο.

Για τον Τούκου έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει η ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να έχει καταθέσει κάποια πρόταση στην Ίντερ, καθώς ακόμα δεν έχει πάρει το πράσινο φως από την μεριά του παίκτη, που επιθυμεί να παραμείνει σε ένα από τα top5 πρωταθλήματα.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ