Η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ μετά από δύο χρόνια γάμου

by admin
1 views

Μετά από μια σχέση που διήρκεσε δύο δεκαετίες, δύο αρραβώνες, δύο γάμους και πολλά πρωτοσέλιδα για να τα μετρήσει κανείς, η Τζένιφερ Λόπεζ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Μπεν Άφλεκ.

Η αίτηση που κατατέθηκε την Τρίτη στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες έβαλε τέλος σε ένα διάσημο ζευγάρι – ή τουλάχιστον στη δεύτερη δόση του – που κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα ταμπλόιντ. Η επίσημη ημερομηνία χωρισμού αναφέρεται στις 26 Απριλίου.

Τον Μάιο, η Λόπεζ ακύρωσε την καλοκαιρινή της περιοδεία «This Is Me… Now», με μια δήλωση που έγραφε: «Η Τζένιφερ παίρνει άδεια για να είναι με τα παιδιά, την οικογένεια και τους στενούς φίλους της».

Αφού γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και αρραβωνιάστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 – και πρωταγωνίστησαν μαζί στο περιβόητο «Gigli» του 2003 και στο «Jersey Girl» του 2004 – το ζευγάρι χώρισε, αποδίδοντας εν μέρει την ευθύνη στην πίεση της δημοσιότητας.

Και οι δύο παντρεύτηκαν και χώρισαν στα ενδιάμεσα χρόνια – η Λόπεζ με τον Μαρκ Άντονι, ο Άφλεκ με την Τζένιφερ Γκάρνερ. Στη συνέχεια, οι δυο τους ξεκίνησαν μια δημόσια σχέση για άλλη μια φορά πριν από περίπου τρία χρόνια. Η Λόπεζ παρείχε συχνές ενημερώσεις για τον αρραβώνα της και τον ενδεχόμενο γάμο της στους θαυμαστές της μέσω της παρουσίας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Associated Press

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ