Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα καθηλώσει όλο τον πλανήτη

by admin
1 views

Οι Γάλλοι διοργανωτές επιθυμούν η συγκεκριμένη τελετή να γραφτεί στην ιστορία, καθώς δεν θα πραγματοποιηθεί σε κάποιο μεγάλο στάδιο. Είναι γνωστό πως όλοι οι αθλητές θα κάνουν παρέλαση με σκάφη, που θα διαπλέουν από τον ποταμό Σηκουάνα, καταλήγοντας στο Τροκαντερό, απέναντι δηλαδή από τον Πύργο του Άιφελ.

Περισσότεροι από 350.000 θεατές θα έχουν την τύχη να βιώσουν από κοντά τη μοναδική αυτή εμπειρία, αλλά και να συμμετάσχουν με τον τρόπο τους στους εορτασμούς, ενώ στο Παρίσι θα τοποθετηθούν σε όλους τους δρόμους γιγαντοοθόνες και ηχεία.

Η ομαλή έκβαση της παρέλασης και η ασφάλεια ήταν ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα του γαλλικού κράτους. Για αυτό τον λόγο τουλάχιστον 45.000 αστυνομικοί και άνθρωποι των ειδικών δυνάμεων θα βρίσκονται στις επάλξεις, ενώ οι αρμόδιες αρχές έχουν προνοήσει σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, έχοντας ετοιμάσει εναλλακτικές τελετές έναρξης!

Τέλος να υπενθυμίσουμε σε όλους πως σημαιοφόροι στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων για την Ελλάδα θα είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ