Η Σόκο Μιγιάτα εκτός Ολυμπιακών Αγώνων λόγω… τσιγάρου

by admin
3 views

Η νεαρή αθλήτρια θα “πληρώσει” πολύ ακριβά την απόφαση της να καπνίσει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας της, καθώς παραβίασε του εσωτερικούς κανόνες συμπεριφοράς της Ιαπωνικής αποστολής σχετικά με το κάπνισμα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιαπωνικής Ένωσης Γυμναστικής (JGA) και δεν θα συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας της Ιαπωνίας με την ομάδα της ενόργανης γυμναστικής.

Πέρα από το παράπτωμα της Μιγιάτα για τον κανονισμό περί καπνίσματος, η 19χρονη αθλήτρια βρέθηκε να έχει καταναλώσει και ποσότητα αλκοόλ, γεγονός που δεν άφησε άλλα περιθώρια στην Ομοσπονδία της Ιαπωνίας σχετικά με τη μη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Ο προπονητής της αθλήτριας, Μουτσούμι Χαράντα τόνισε ότι η Μιγιάτα έχει υποστεί πάρα πολύ μεγάλη πίεση και ζητάει την κατανόηση του κόσμου.

Η Ιαπωνία είχε μεγάλες βλέψεις για την κατάκτηση ενός ομαδικού μεταλλίου για πρώτη φορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 1964, αλλά η αποβολή της Μιγιάτα έχει “ψαλιδίσει” αρκετά τις πιθανότητες της για διάκριση.

Η Μιγιάτα έχει κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο στη δοκό ισορροπίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λίβερπουλ το 2022, δύο ασημένια, αλλά και ένα χάλκινο στους Ασιατικούς Αγώνες το ίδιο έτος στη Ντόχα.//Π.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ