Η στατιστική ανάλυση πριν το Κροατία – Ελλάδα

by admin
1 views

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Κροατία στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” (7/7, 21:00, ΕΡΤ1), με φόντο μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ, υπάρχουν αρκετά στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ελλάδα:

Η Ελλάδα έχει κερδίσει τα τρία παιχνίδια της στο φετινό Ολυμπιακό Προκριματικό Τουρνουά και θα προσπαθήσει να κερδίσει τέσσερα παιχνίδια σε μία διοργάνωση για πρώτη φορά από το 2008, όταν επίσης διοργάνωσε ένα Τουρνουά και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Η Ελλάδα έχει πετύχει περισσότερους από 90 πόντους σε κάθε ένα από τα τρία παιχνίδια της φέτος, αλλά δεν έχει διευρύνει ποτέ το συγκεκριμένο ρεκόρ στα τέσσερα παιχνίδια, στην ιστορία των Τουρνούα.

Ο Νικ Καλάθης έχει μοιράσει περισσότερες από 10 ασίστ σε δύο από τα τρία παιχνίδια του με την Ελλάδα στο φετινό Ολυμπιακό Προκριματικό Τουρνουά. Είναι ο ένας από τους δύο παίκτες με πάνω από ένα τέτοιο παιχνίδια (ο άλλος είναι ο Πολ Στολ). Επίσης, έχει μέσο όρο 10,3 ασίστ ανά παιχνίδι έως τώρα.

Κροατία:

Η Κροατία κέρδισε το πιο πρόσφατο παιχνίδι της στο Ολυμπιακό Προκριματικό Τουρνουά (80-77 εναντίον της Δομινικανής Δημοκρατίας, αλλά εναλλάσσεται σε νίκες και ήττες στη διοργάνωση από την έναρξη του 2021.

Η Κροατία προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες την τελευταία φορά που αντιμετώπισε τη διοργανώτρια ομάδα στον τελικό ενός Τουρνουά, καθώς νίκησε την Ιταλία (84-78) το 2016.//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ