Η στατιστική ανάλυση πριν το Ελλάδα – Σλοβενία

by admin
1 views

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία στο “Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας” (6/7, 17:30, ΕΡΤ1), με φόντο μία θέση για τον τελικό που θα δώσει το εισιτήριο… πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Λίγη ώρα πριν το τζάμπολ, υπάρχουν αρκετά στατιστικά στοιχεία που παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Ελλάδα:

● Η Ελλάδα θα αγωνιστεί σε ημιτελικό του Ολυμπιακού Προκριματικού Τουρνουά για τέταρτη φορά στις τελευταία πέντε εκδόσεις της διοργάνωσης.
●Η “Επίσημη Αγαπημένη” έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της για τα Προολυμπιακά Τουρνουά που έχουν διεξαχθεί απέναντι σε ομάδες από την Ευρώπη.

Σλοβενία:

● Η Σλοβενία έχει κερδίσει τα πέντε από τα έξι παιχνίδια της στο Ολυμπιακό Προκριματικό Τουρνουά που έχουν διεξαχθεί από την αρχή του 2021, συμπεριλαμβανομένου του ημιτελικού με τη Βενεζουέλα (98-70). Μάλιστα, έχει πετύχει περισσότερους από 90 πόντους σε όλα αυτά τα παιχνίδια.
● Ο Λούκα Ντόντσιτς συνδύασε 36 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ στο τελευταίο του παιχνίδι, απέναντι στη Νέα Ζηλανδία, πετυχαίνοντας το τρίτο του triple-double στη σειρά στη διοργάνωση. Οι 36 πόντοι του ήταν επίσης ο δεύτερος καλύτερος απολογισμός για παίκτη στη διοργάνωση από την έναρξη της προηγούμενης έκδοσής της (Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς, 38π. εναντίον της Γερμανίας το 2021).//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ