Η Σαμπαλένκα υπέταξε την Πέγκουλα και κατέκτησε το Αμερικανικό όπεν

by admin
1 views

Η Λευκορωσίδα τενίστρια νίκησε την Αμερικανίδα αντίπαλο της με 2-0 σετ (7-5, 7-5) και πήρε σπίτι της το βαρύτιμο τρόπαιο του US Open, σε έναν αγώνα που είχε πολλές ανατροπές και αρκετά χαμένα σερβίς μέχρι τον τελευταίο πόντο.

Η Αρίνα Σαμπαλένκα κατέκτησε το Αμερικανικό όπεν με αντίπαλο την Τζέσικα Πέγκουλα, νικώντας με 2-0 σετ (7-5, 7-5) παίρνοντας το τρόπαιο που έχασε την περσινή σεζόν. Η Αμερικανίδα δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, με την Λευκορωσίδα να έχει αρκετές λύσεις στα πρώτα games κάνοντας break. Προς το τέλος του σετ η Σαμπαλένκα κατάφερε να περιορίσει την αντίπαλο της και με το break στο 7-5 έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο η Σαμπαλένκα ήταν καταιγιστική καθώς προηγήθηκε με 3-0 σχετικά εύκολα. Η συνέχεια ήταν ιδανική για την Πέγκουλα, η οποία πήρε 5 συνεχόμενα games βάζοντας γερές βάσεις για να τελειώσει το σετ απέναντι στην αντίπαλο της. Αυτό δεν συνέβη, μιας και η τυπικά φιλοξενούμενη, έκανε την ανατροπή από το 5-3 στο 7-5 για πάρει στις αποσκευές της τον τίτλο του Αμερικανικού όπεν, όπου την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να κατακτήσει.//ΓΡ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ