Η πρώτη αντίδραση μετά τη διάγνωση με κορονοϊό

by admin
1 views

Την πρώτη του αντίδραση αφότου έγινε γνωστό ότι είναι θετικός στον κορονοϊό πραγματοποίησε ο Τζο Μπάιντεν.

Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό της αμερικανικής προεδρίας στο Χ, ο Τζο Μπάιντεν, σημειώνει ότι αισθάνεται καλά, ενώ ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

Ακόμα παρόλο που η διάγνωση θα μπορούσε να οξύνει τις αμφιβολίες για τη σωματική και πνευματική υγεία του προέδρου των ΗΠΑ, καθώς και τις φωνές εντός του Δημοκρατικού Κόμματος, με στελέχη της παράταξης να τον καλούν να αποσυρθεί, ο ίδιος δεν εμφανίζεται έτοιμος να εγκαταλείψει τη μάχη, καθώς όπως σημειώνει παρόλο που θα είναι σε απομόνωση μέχρι να αναρρώσει: «θα συνεχίσω να εργάζομαι για να γίνει η δουλειά για τον αμερικανικό λαό».

Η ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν

«Σήμερα το απόγευμα βρέθηκα θετικός στο COVID-19, αλλά αισθάνομαι καλά και σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές. Θα απομονωθώ καθώς αναρρώνω και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου θα συνεχίσω να εργάζομαι για να γίνει η δουλειά για τον αμερικανικό λαό».

Σε μία άλλη ανάρτηση αυτή τη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Χ, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, μοιράστηκε μια έκκληση για συγκέντρωση χρημάτων, γράφοντας: «Έχω αρρωστήσει» και προσθέτοντας, σε επόμενη ανάρτηση, «από τον Έλον Μασκ και τους πλούσιους φίλους του που προσπαθούν να εξαγοράσουν αυτές τις εκλογές. Και αν συμφωνείτε, βάλτε το χέρι σας εδώ».

Υπενθυμίζεται πως ο Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό κατά τη διάρκεια του προεκλογικού του ταξιδιού στο Λας Βέγκας.

Όπως έκανε γνωστό ο Λευκός Οίκος, ο Τζο Μπάιντεν έχει ήπια συμπτώματα.

Ο δρ. Κέβιν Ο’Κόνορ, ο γιατρός του προέδρου, ανέφερε σε σημείωμά του ότι ο Μπάιντεν «παρουσιάστηκε με συμπτώματα στο ανώτερο αναπνευστικό σύστημα, που περιλαμβάνουν ρινόρροια (ρινική καταρροή) και μη παραγωγικό βήχα, με γενική αδιαθεσία». Μετά το θετικό τεστ COVID-19, ο Μπάιντεν έλαβε το αντιιικό φάρμακο Paxlovid και πήρε την πρώτη του δόση, δήλωσε ο Ο’Κόνορ.

Αναχωρώντας από το Λας Βέγκας ο Μπάιντεν είπε στους δημοσιογράφους πως «είμαι καλά, τρέφομαι καλά». Ο Μπάιντεν δεν φορούσε μάσκα ούτε το προσωπικό που επιβιβαζόταν μαζί του στο Air Force One.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ