Η Παραγουάη λύγισε το Ισραήλ στο φινάλε

by admin
1 views

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική του Δ΄ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά ποδοσφαίρου, η Παραγουάη επιβλήθηκε με 4-2 του Ισραήλ.

Η Παραγουάη προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με ένα εκπληκτικό γκολ του Μαρσέλο Φερνάντεζ, διατηρώντας το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη, το Ισραήλ μπήκε δυναμικά, ισοφάρισε με τον Γκάντελμαν στο 53΄και επτά λεπτά αργότερα είδε το γκολ του Αμπάντα να ακυρώνεται.

Στο 69΄ όμως, ο 20χρονος ταλαντούχος εξτρέμ της Μπράιτον, Ενσίσο, έβαλε εκ νέου μπροστά την Παραγουάη.

Στο 80ο λεπτό, ο Γλουκ χρειάστηκε το ριμπάουντ από το δικό του χαμένο πέναλτι για να φέρει ξανά το ματς στα ίσα.

Οι Παραγουανοί, όμως, δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και προηγήθηκαν για τρίτη και φαρμακερή φορά, με τον Μπαλμπουενά να σκοράρει στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Μαρσέλο Φερνάντεζ, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (90+6΄), να διαμορφώνει το 4-2 και να σφραγίζει τη νίκη της ομάδας του.

Ισραήλ: Νιρ Ον, Μπεν Χαρούς, Φέινγκολντ, Λέμκιν (90+10΄Ισραέλοφ), Γκόλντμεργκ, Αζουλάι, Σαχάρ (72΄Γιόνα), Γκάντελμαν, Γλουκ, Τουργκεμάν (72΄Μαντμόν), Αμπάντα (85΄Νταβίντα).

Παραγουάη: Γκ.Φερνάντεζ, Ρίβας, Ντε Χεσούς, Μπαλμπουενά, Νούνιεζ, Γκονζάλεζ (14΄Καμπαγιέρο/ 90+2΄Παρζαγιούκ), Μ.Γκόμεζ, Ντ. Γκόμεζ, Πέρεζ (90+10΄Φλόρες), Μ.Φερνάντεζ (90+10΄Ρομάν Τοράλες), Ενσίσο.//ΑΦ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ