Η Μπόρνμουθ εξετάζει την περίπτωση του Κέπα

by admin
2 views

Σύμφωνα με την Athletic, η Μπόρνμουθ θέλει να αποκτήσει τον Κέπα από την Τσέλσι με τη μορφή δανεισμού. Ο 29χρονος είχε δοθεί δανεικός στη Ρεάλ Μαδρίτης την περασμένη σεζόν, αλλά δεν διατηρήθηκε στο ρόστερ της “Βασίλισσας”.

Ο Ισπανός κίπερ έχει πέσει στην ιεραρχία της Τσέλσι, η οποία διαθέτει πληθώρα επιλογών τερματοφυλάκων. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι απέκτησε τον Φιλίπ Γιόργκενσεν από τη Βιγιαρεάλ, ενώ έχει και τους Ρόμπερτ Σάντσεθ, Μάρκους Μπετινέλι, Τζόρτζε Πέτροβιτς και Λούκας Μπέργκστρομ.

Αν ο Κέπα έφευγε δανεικός, θα έπρεπε πρώτα να συμφωνήσει σε επέκταση του συμβολαίου του, καθώς το τρέχον συμβόλαιό του λήγει το 2025, και η Τσέλσι παραμένει πρόθυμη να εισπράξει ένα ποσό για έναν παίκτη που υπέγραψε το 2018. Η Μπόρνμουθ έχει τοποθετήσει τον Ισπανό στην κορυφή της λίστας της, αλλά διατηρεί επίσης ενδιαφέρον για τον Άαρον Ράμσντεϊλ της Άρσεναλ.

Η Μπόρνμουθ ελπίζει να εξασφαλίσει την υπογραφή του Κέπα, αλλά θα πρέπει να κερδίσει τον ανταγωνισμό από αρκετούς συλλόγους για να το πετύχει. Η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Γουλβς αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ η Μπόρνμουθ παίζει με τη Νιούκαστλ.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ