Η Μπόρνμουθ έκανε μυθική ανατροπή | Έμειναν στην ισοπαλία Γουλβς και Νότιγχαμ

by admin
1 views

Έβερτον – Μπόρνμουθ 2-3

Η Έβερτον στο πρώτο 45λεπτό ήταν αυτή που κυριαρχούσε στην αναμέτρηση, ωστόσο ο Κέπα αρνήθηκε το γκολ στα “ζαχαρωτά”. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία της αναμέτρησης ήρθε στο 32ο λεπτό όταν η μπάλα έφτασε στον Εντιαγέ αλλά στο σουτ του Σενεγαλέζου εξτρέμ είχε απάντηση ο πορτιέρε της Μπόρνμουθ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι εξαργύρωσαν την υπεροχή τους, όταν στο 52ο λεπτό η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κιν και αυτός με ένα δυνατό τελείωμα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ισπανό κίπερ γράφοντας το 1-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα τα “ζαχαρωτά” διπλασίασαν τα τέρματά τους, ο ΜακΝίλ πάσαρε στον Κάλβερτ Λούιν και ο Άγγλος επιθετικός δεν λάθεψε και έκανε το 2-0.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και μείωσαν στο 87′ με τον Σεμένιο. Πέντε λεπτά αργότερα ο Κουκ εκμεταλλεύτηκε απόλυτα τη δημιουργία του Σινιστέρα και ισοφάρισε. Οι παίκτες του Ιραόλα όμως δεν αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας και προκάλεσαν την απόλυτη ψυχρολουσία στο “Goodinson Park”, με τον Σινιστέρα να πετυχαίνει την ολική ανατροπή στο 90’+6′.

Ίπσουιτς – Φούλαμ 1-1

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στην αναμέτρηση στο 15ο λεπτό, ο Ντελάπ πήρε την πάσα από τον Ντέιβις και με ένα υπέροχο σουτ νίκησε τον Λένο για να κάνει το 1-0 και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ προσπάθησαν να αντιδράσουν και το πέτυχαν στο 32ο λεπτό όταν ο Ρόμπινσον βρήκε μέσα στην περιοχή τον Τραορέ και ο τελευταίος με σουτ έφερε το ματς σε ισορροπία κάνοντας το 1-1. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο θέαμα.

Λέστερ – Άστον Βίλα 1-2

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που από στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης πάταγαν καλύτερα στο χορτάρι του “King Power Stadium”. Στο 22ο λεπτό ο Γουότκινς έκανε το σουτ αλλά πορτιέρο των αλεπούδων είχε απάντηση. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και στο 28ο λεπτό όταν ο Ράμσεϊ εκτέλεσε πανέξυπνα ένα φάουλ βρίσκοντας τον Ονανά στην περιοχή και ο τελευταίος με ψύχραιμο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0 για τους “χωριάτες”. Στο 64′ ήρθε και δεύτερο τέρμα, με τον Ντιν να δημιουργεί και τον Ντουράν να εκτελεί για το 2-0. Ωστόσο, εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Μπουονανότε που μείωσε. Στη συνέχεια έψαξαν την ισοφάριση, όμως εν τέλει δεν τα κατάφεραν.

Μπρέντφορντ – Σάουθάμπτον 3-1

Η Σάουθάμπτον από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειχνε να μην πατάει καλά στα μετόπισθεν, στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης ο Ντάμσγκαρντ βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων αρνήθηκε το γκολ στον Δανό εξτρέμ. Ο Ράμσντέιλ ωστόσο δεν κατάφερε να σώσει και το δεύτερο τραγικό λάθος της άμυνας του. Μετά από τρομερή ασυνεννοησία από τους αμυντικούς των “Αγίων” στο 43′ η μπάλα έφτασε στον Σάντε το πλασέ του Γερμανού χτύπησε στο δοκάρι αλλά ο Eμπουεμό ήταν εκεί για να πάρει το ριμπάουντ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Καμερουνέζος… χτύπησε ξανά στο 65′, όταν μετά από ασίστ του Γένσεν έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γουισά έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων, μιας και πέτυχε το τρίτο τους τέρμα. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν με τον Σουγκαβάρα στο 90’+5′.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Γουλβς 1-1

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν τα ηνία της αναμέτρησης στο 10ο λεπτό όταν ο Άντερσον εκτέλεσε ένα κόρνερ ο Γουντ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με μια καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τζόνστον γράφοντας το 1-0 Το προβάδισμα ωστόσο δεν κράτησε για πολύ, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Μπελεγκάρντ έξω από την περιοχή με έναν κεραυνό νίκησε τον Σέλς και έκανε το 1-1. Στη συνέχεια οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν αμφότεροι να βρουν το γκολ της νίκης, όμως δεν τα κατάφεραν και αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στη Premier League:

Σάββατο 31/8

Άρσεναλ – Μπράιτον 1-1
Έβερτον – Μπόρνμουθ 2-3
Ίπσουιτς – Φούλαμ 1-1
Λέστερ – Άστον Βίλα 1-2
Μπρέντφορντ – Σαουθάμπτον 3-1
Νότινγκχαμ Φόρεστ – Γουλβς 1-1
19:30 Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 1/9

15:30 Νιουκάστλ – Τότεναμ
15:30 Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας
18:00 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ.//ΝΚ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ