Η μετακίνηση του Ζαχά στη Λυώνν εξελίσσεται σε… καταστροφή

by admin
2 views

Ο δανεισμός του Ζάχα ολοκληρώθηκε λίγο πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο εικασίες και φήμες περί μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Τώρα, λιγότερο από ένα μήνα μετά, λέγεται ότι ο διεθνής παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού και η οικογένειά του δεν έχουν προσαρμοστεί στη Γαλλία. Σύμφωνα με το τουρκικό μέσο ενημέρωσης Haber Turk, η οικογένεια του πρώην παίκτη της Κρίσταλ Πάλας δυσκολεύεται να εγκατασταθεί στη Λυών μετά τη μετακόμισή της σε ένα διαμέρισμα της πόλης από τη μονοκατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα στην Τουρκία.

Επίσης, η σύζυγος του έμπειρου ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην κοινωνική ζωή της Γαλλίας και της λείπει η Τουρκία, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Ο Ζαχά προσπάθησε να επιστρέψει στην Αγγλία, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά η μεταγραφή αυτή δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί λόγω φορολογικών υποχρεώσεων. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις όσο αγωνιζόταν στη Γαλατασαράι, μεταγράφηκε προσωρινά στη Λυών έναντι 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 31χρονος εξτρέμ, του οποίου οι ετήσιες αποδοχές πλησιάζουν τα 9 εκατομμύρια ευρώ με δικαιώματα εικόνας και μπόνους εκτός από τον μισθό του, δεν έχει ακόμη αγωνιστεί για τη Λυών. Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με τη φυσική κατάσταση του Ζαχά, ο τεχνικός διευθυντής των “λιονέ”, Πιέρ Σαζ, δήλωσε: «Ο Ζαχά ήρθε λίγο εκτός φόρμας. Προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, διέκοψε λίγο την προπόνηση γιατί πίστευε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα. Χρειάζεται λίγο χρόνο για να παίξει 90 λεπτά».

Ο Ιβοριανός “συνδέθηκε” έντονα με τον Ολυμπιακό πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η μεταγραφή δεν προχώρησε και ο παίκτης πήγε με τη μορφή δανεισμού από τη Γαλατασαράι στη Λυών. Μάλιστα, για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής του League Phase του UEFA Europa League οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν τους “λιονέ” στο “Groupama Stadium”, την Πέμπτη 26/09/2024 στις 22:00 και μένει να φανεί αν ο Ζαχά θα αγωνιστεί επιτέλους με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ