Η μεγάλη Σεντ Ετιέν επέστρεψε στα σαλόνια της Ligue 1

by admin
0 views

Ο αγώνας

Σε μια αναμέτρηση που δεν ξεκίνησε ιδανικά για την Μετς, οι γηπεδούχοι είδαν τον Ντιαλό να αποβάλλεται μόλις στο 6ο λεπτό, με τις ισορροπίες να αλλάζουν απότομα. Η Σεντ Ετιέν δεν εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 17ο λεπτό δέχθηκε γκολ από τον Καμαρά, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Το σοκ όμως δεν είχε περάσει για την Σεντ Ετιέν, καθώς δέχθηκε και δεύτερο γκολ, αυτή την φορά από την άσπρη βούλα και τον Μικαουτάτζε να βάζει τις βάσεις για μια μεγάλη ανατροπή και την παραμονή στην Ligue 1. Το αριθμητικό πλεονέκτημα των φιλοξενούμενων δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έκανε ότι ήταν δυνατό για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Αυτή η αποστολή απέδωσε καρπούς, με τον Πετρότ να δίνει σφυγμό στην ομάδα του στο 35ο λεπτό για το 2-1 το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος οι δυο τεχνικοί είδαν με διαφορετική προσέγγιση το παιχνίδι, χωρίς να ανοίγονται ιδιαίτερα στον αγωνιστικό χώρο. Η Μετς προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά η Σεντ Ετιέν φάνηκε έτοιμη και σταμάτησε κάθε επέλαση. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και στην ισοφάριση με τον Μακόν, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ, μετά από διαβούλευση του VAR. Το τελικό σκορ, έβαλε τις δυο μονομάχους στον έξτρα χρόνο.

Στην παράταση η Σεντ Ετιέν έπαιξε το τελευταίο της χαρτί και βρήκε το γκολ με τον Βάτζι στο 117′ για να πάρει την άνοδο στην Ligue 1.

ΓΚΟΛ: 17′ Καμαρά, 25′ Μικαουτάτζε – 35′ Πετρότ, 64′ Μακόν, 117′ Βατζί
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 15′ Ταρντέι, 23′ Λαρσονιέ
ΚΟΚΚΙΝΗ: 6′ Ντιαλό
ΔΟΚΑΡΙ:-

Μετς (Μπολόνι): Ουκίτζα, Σανέ, Τραορέ (70′ Κάντε), Ουντόλ, Κουαό (84′ Κόλιν), Καμαρά (90+2′ Ζαν Ζακέ), Λακμέλ Ζε (69′ Φαν Ντεν Κέρκχολ), Εντοράμ, Ντιαλό, Ζαλόου (46′ Ατά), Μικαουτάτζε

Σεντ Ετιέν (ΝταλΟγλιό): Λαρσονιέ, Ναντέ, Μπατουμπινσίκα, Απιά, Πετρότ (57′ Μακόν), Μουεφέκ (57′ Μονκοντούλ), Σασμπόστ, Ταρντέι, Καφαρό (79′ Εμποκού), Καρντόνα, Σισοκό

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ