Η μεγάλη επιστροφή της Kylie Minogue: Νέο αλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία για την αυστραλή ποπ σταρ

by admin
2 views

Η Kylie Minogue, η θρυλική σούπερ σταρ από την Αυστραλία, βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της με μια εντυπωσιακή πορεία 36 χρόνων στην ποπ μουσική. Η Minogue ετοιμάζεται να ξεκινήσει μια μεγάλη παγκόσμια περιοδεία, η οποία θα αρχίσει τον Φεβρουάριο από την πατρίδα της, την Αυστραλία, και θα συνεχιστεί σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική.

Μετά την επιτυχία του τελευταίου της άλμπουμ, η Kylie ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της δίσκου, με τίτλο Tension 2, που αναμένεται στις 18 Οκτωβρίου. Οι προσδοκίες των θαυμαστών της είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς η περιοδεία αυτή αποτελεί τη μεγαλύτερη της καριέρας της την τελευταία δεκαετία.

Η Minogue, έχοντας ήδη κερδίσει ένα δεύτερο βραβείο Grammy, ζει μια δεύτερη άνθιση στην καριέρα της. Ως ένα από τα σημαντικότερα είδωλα της ποπ μουσικής, οι διαχρονικές της επιτυχίες έχουν σημαδέψει ολόκληρες γενιές, και η επιρροή της παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο.

Η νέα περιοδεία της αναμένεται να είναι μια από τις πιο φιλόδοξες στην καριέρα της, συνδυάζοντας ευρωπαϊκές και αμερικανικές εμφανίσεις, ενώ αναμένεται να κατακτήσει ξανά τις κορυφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Επιμέλεια: Δημήτρης Δαλιάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Περισσότερα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ