Η Λευκορωσία πέρασε από το Λουξεμβούργο

by admin
2 views

Το σύνολο του Φερέρ πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στο Λουξεμβούργο χάρις σε τέρμα του Γκρόμικο στο 76ο λεπτό και ανέβηκε προσωρινά στην πρώτη θέση του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Ο Τζόγκοβιτς πήρε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτο ημιχρόνου το Λουξεμβούργο αν και πίεσε δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε. Οι Λευκορώσοι ισορρόπησαν την κατάσταση και στο 76ο λεπτό με άψογο τελείωμα του Γκρόμικο πήραν προβάδισμα στην αναμέτρηση (1-0). Στιγμές αργότερα το σύνολο του Φερέρ λίγο έλλειψε να κάνει και το 2-0 αλλά ο Μόρις απέκρουσε εντυπωσιακά την προσπάθεια του Κίρεφ. Οι γηπεδούχοι αν και πίεσαν δεν κατάφεραν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα της Λευκορωσίας με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος. Με αυτή της τη νίκη η ομάδα του Φερέρ ανέβηκε στην προσωρινά στην πρώτη θέση του ομίλου της με 4 βαθμούς.//ΝΚ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ