Η Λεβερκούζεν… μοιράζει ασπιρίνες και τη νέα σεζόν

by admin
2 views

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο το παιχνίδι, μιας και προηγήθηκαν μόλις στο 12ο λεπτό χάρη σε έναν… κεραυνό του Γκράνιτ Τσάκα από τα 25 μέτρα. Η συνέχεια ήταν αντίστοιχη, μιας και στο 38′ βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Φλόριαν Βιρτζ. Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα στο 43′, όμως το γκολ του Κλέιντινστ ακυρώθηκε, μετά από παρέμβαση του VAR.

Στις αρχές του δευτέρου μέρους υπήρξε διακοπή πέντε λεπτών, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από καπνογόνα. Εν τέλει, η Γκλάντμπαχ κατάφερε να μειώσει στο 59΄ με τον Ελβέντι. Στο 85′ έφερε το ματς στα ίσα, με τον Κλέινστεντ να σκοράρει και αυτό το γκολ να μετράει για το 2-2. Στο 90’+1′ ο Γκριμάλδο έχασε σπουδαία ευκαιρία μέσα από την περιοχή για την… απόδραση των “ασπιρινών”. Ωστόσο, αυτή ήρθε 10 λεπτά αργότερα, χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Αντλί. Ο Βιρτζ ανέλαβε την εκτέλεση, ο Όμλιν τον νίκησε σε πρώτο χρόνο, όμως ο εκτελεστής πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το τελικό 3-2.

Κάπως έτσι, η Λεβερκούζεν άρχισε να… μοιράζει ασπιρίνες με την έναρξη της νέας σεζόν. Μάλιστα, πρόκειται για το πρώτο τέρμα που πέτυχε στο 101ο λεπτό ενός αγώνα επί Τσάμπι Αλόνσο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Bundesliga:

Παρασκευή 23 Αυγούστου

Γκλάντμπαχ – Μπάγερ Λεβερκούζεν 2-3

Σάββατο 24 Αυγούστου

16:30 Άουγκσμπουργκ – Βέρντερ Βρέμης
16:30 Λειψία – Μπόχουμ
16:30 Μάιντζ – Ουνιόν Βερολίνου
16:30 Φράιμπουργκ – Στουτγκάρδη
16:30 Χόφενχαϊμ – Χόλσταϊν Κίελ
19:30 Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Κυριακή 25 Αυγούστου

16:30 Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου
18:30 Σαν Πάουλι – Χάιντενχαϊμ//Α.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ