Η Λανς “έκλεψε” την ισοπαλία στο “Louis II”

by admin
1 views

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιθετικοί από τους “Μονεγάσκους”, όμως μέχρι το 20′, δεν είχαν απειλήσει την εστία του Φίλιπ Κεν. Η ομάδα του Άντι Χιούτερ κρατούσε τη μπάλα, όμως έμοιαζε χωρίς ενέργεια κι αυτό προβλημάτιζε τους οπαδούς της ομάδας. Ο Γουέσλεϊ Σαΐντ στο 28′ με ατομική ενέργεια, λίγο έλειψε ν’ανοίξει το σκορ, όμως το δυνατό σουτ, πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Γάλλος εξτρέμ, εκμεταλλεύτηκε έναν κακό διώξιμο των αμυντικών της Μονακό, όμως το πλασέ του χτύπησε στο δοκάρι. Το 0-0 παρέμεινε μέχρι το πέρας του πρώτου 45λεπτου και σίγουρα αμφότερες οι ομάδες θα έψαχναν μετά μανίας ένα γκολ στη συνέχεια της αναμέτρησης.

Η Μονακό επεδίωξε να πάρει τα ηνία της αναμέτρησης και να στριμώξει τη Λανς στα σκαρέ της. Είχε την κατοχή της μπάλας, όμως αδυνατούσε να φτιάξει φάσεις και ν’απειλήσει την εστία του Σαμπά. Στο 61′ ο Μπαλογκούν βρέθηκε στη μικρή περιοχή, όμως η προσπάθειά του, δεν ανησύχησε τον Γάλλο κίπερ της Λανς. Όσο περνούσε η ώρα, η ομάδα του Γουίλ Στιλ ανέβαζε την αποδοσή της και φαινόταν, πως δεν ήθελε να συμβιβαστεί με την ισοπαλία. Στο 72′ ο Σοτοκάν βρέθηκε φάτσα με τον Κεν, όμως ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, κράτησε το 0-0 για τη Μονακό.

Βέβαια ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε και οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με κεφαλιά του Ντενί Ζακαριά (το κόρνερ το εκτέλεσε ο Βραζιλιάνος Κάιο Ενρίκε) στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης κι από εκεί και πέρα το παιχνίδι, απέκτησε μία άγρια ομορφιά. Τελικά η Λανς δεν παράτησε το παιχνίδι και με πέναλτι του Πρζέμισλαβ Φρανκόβσκι, το τελικό 1-1, σφράγισε τις προσπάθειες και των δύο συλλόγων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής στη Ligue 1:

Παρασκευή 30/8
Λυών – Στρασβούργο 4-3

Σάββατο 31/8
Μπρεστ – Σεντ Ετιέν 4-0
Μονπελιέ – Ναντ 1-3
Τουλούζ – Μαρσέιγ 1-3

Κυριακή 1/9
Μονακό – Λανς 1-1
18:00 Ρεμς – Ρεν
18:00 Χάβρη – Οσέρ
18:00 Ανζέ – Νις
21:45 Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν//ΔΜ

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ