Η Ευρώπη καλεί τον Χάμες Ροντρίγκες

by admin
1 views

Πριν από 10 χρόνια, ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν εντυπωσιακός στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με την Κολομβία, ένα τουρνουά που του χάρισε μια τεράστια μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης αργότερα το ίδιο καλοκαίρι.

Ο Κολομβιανός επιτελικός μέσος ξεκίνησε εντυπωσιακά τη καριέρα του στο “Σαντιάγο Μπερναμπέου”, αλλά μετά από μερικά χρόνια το άστρο του άρχισε να ξεθωριάζει και δόθηκε δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου και την Έβερτον με… περιορισμένη επιτυχία.

Ακολούθησαν το Κατάρ και η Αλ Ραγιάν και φυσικά η Ελλάδα και ο Ολυμπιακός, προτού η επιστροφή του στη Νότια Αμερική για λογαριασμό της Σάο Πάολο πέρυσι υποδηλώσει ότι η καριέρα του στην Ευρώπη είχε τελειώσει.

Ωστόσο, νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ο Ροντρίγκες βρήκε τη φόρμα του 2014 με μια σειρά εκπληκτικών εμφανίσεων που οδήγησαν την Κολομβία στον τελικό του Copa America στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο 33χρονος πέτυχε ένα γκολ και έδωσε έξι ασίστ σε έξι συμμετοχές και αναδείχθηκε MVP του τουρνουά!

Ο Ροντρίγκες δεν μπόρεσε να σηκώσει όμως το τρόπαιο, καθώς η Κολομβία ηττήθηκε με 1-0 από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι στον τελικό, αλλά η συμβολή του ήταν αρκετή για να προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο Cope, ομάδα της La Liga και συγκεκριμένα η Θέλτα, είναι μία από αυτές και μάλιστα προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Χάμες Ροντρίγκες.

Το ίδιο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι αρκετοί άλλοι ισπανικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Κολομβιανό σταρ, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπέτις.

Ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης έχει επίσης συνδεθεί με την επιστροφή του στην Premier League, τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Έβερτον.//Λ.

Περισσότερα Εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ